Avântul Periam are cale liberă spre Liga a III-a! Reprezentanta Timişului, fără...

Avântul Periam are cale liberă spre Liga a III-a! Reprezentanta Timişului, fără adversar la baraj după apariţia unui caz de coronavirus la Jiul

0
DISTRIBUIȚI

Veste şoc în Grupa B a Regiunii 4 Vest pentru barajul de promovare în Liga 3. Singurul joc programat, peste doar două zile, dintre timişeana Avântul Periam şi CSM Jiul Petroşani, reprezentanta Hunedoarei, nu se mai poate disputa după apariţia unui caz de coronavirus la echipa din Vale.

Conform liga2.prosport.ro un junior (Bălan) al Jiului a fost depistat pozitiv şi prin urmare reprezentanta Timişului va câştiga cu 3-0 la masa verde singurul meci al grupei.


Restul componenţilor alb-negrilor au intrat în izolare. Meciul apărea încă progarmat pe frfotbal.ro, duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe arena din Lupac (Caraş-Severin). A treia echipă care trebuia să facă parte din grupă era reprezentanta Mehedinţiului, dar nici prima şi nici a doua clasată din acest judeţ nu putea îndeplini condiţiile de participare. O situaţie similară cu a Avântului e cea a reprezentantei Oltului, Petrolul Potcoava, care a rămas fără adversar în grupă după ce cei de Minerul Costeşti au efectuat testarea medicală greşită.

În mod normal Periamul, locul 1 în D-Timiş, la momentul stopării competiţiei judeţene, e automat promovată în C. Rămâne de văzut însă dacă Avântul va onora, pentru prima dată în istoria clubului, participarea la nivel naţional. Cel puţin în lotul actual se află şi jucători cu experienţă la nivel superior, precum Răzvan Trandu, dar care au coborât la nivel judeţean tocmai pentru că nu au mai dorit să evolueze la profesionişti şi mai un alt job.

Chiar dacă e ieşită din lupta pentru primul loc în grupă, Jiul mai poate promova dacă nu vor fi suficiente formaţii care să completeze eşalonul terţ în sezonul 2020-21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.