Bannere electorale al unui candidat independent, distruse la Moșnița Nouă (P)

Bannere electorale al unui candidat independent, distruse la Moșnița Nouă (P)

0
DISTRIBUIȚI

Gerald Simonis, fratele președintelui PSD Timiș Alfred Simonis, a anunțat printr-un comunicat că mai multe bannere electorale i-au fost distruse, acesta indicând faptul că responsabili ar fi contracandidații la Primăria Moșnița Nouă.

„Este clar că am deranjat interesele de clan ale șefilor administrației, care nu suportă ideea că vine cineva fără «cumetrii» de partid și le strică socotelile.


Este clar că sunt vizat de contracandidații care sperau să-și dispute în grup restrâns postul de primar. Oameni buni, sabotajul la care sunt supus nu face altceva decât să mă ambiționeze și mai tare. Faptul că vă deranjez din misiunea voastră de subminare a dezvoltării acestei comune doar pentru a vă atinge interese mercantile, este foarte clar. Asta mă motivează să merg mai departe cu determinare și mai mare. Să fiți convinși că materialele electorale pe care le-ați distrus sunt o pierdere pentru mine, însă una care îmi confirmă disperarea voastră”, a scris Gerald Simonis în comunicat.

Vă reamintim că Gerald Simonis a fost inițial candidatul Pro România pentru primăria comunei din apropierea Timișoarei, însă a decis ulterior să candideze ca independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.