Călin Dobra, atac la liberali: Își arogă meritele pentru centura de sud...

Călin Dobra, atac la liberali: Își arogă meritele pentru centura de sud a Timișoarei, șantier demarat de semnătura premierului Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

dobra robu

În prag de campanie electorală, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș și candidat PSD pentru un nou mandat pe aceeași funcție, îi acuză pe rivalii liberali că își asumă proiecte care nu le aparțin.

„PNL Timiș se laudă cu obiective importante pe care le-ar fi demarat. Unul dintre obiectivele cu care se laudă, și chiar e un lucru deranjant, să te lauzi cu anumite proiecte în care n-ai avut nicio implicare, ba chiar poate ai căutat să pui contre, este cel al centurii de sud. Demararea proiectului se datorează în totalitate lui Sorin Grindeanu, care a făcut acest lucru din funcția de prim-ministru. Restul sunt povești. Sigur voi ieși cu el în campanie, poate prima ieșire ar trebui să fie pe centura de sud, ca să explice ce a făcut. Chiar am rămas puțin stupefiat de tupeul pe care-l au de a-și însuși anumite proiecte”, a spus Călin Dobra la emisiunea PRESSALERT LIVE, realizată în studiourile on.set.

„Haideți să vedem pe pliantele politicienilor câți s-au lăudat cu centura de sud, de 15 ani toți zic că o fac.


Câți miniștri la Transporturi a avut PNL? Că au avut, cred că și actualul prim-ministru a fost la Transporturi, puteau să demareze proiectul ăsta. N-a demarat niciunul, nici centura de sud, nici descărcarea pe Calea Aradului, ba chiar au dus autostrada la 20 de kilometri de Timișoara, cât mai departe, unde aveau interesele imobiliare. Aici avem și noi o vină, cei care eram în administrația locală, că nu ne-am dus la București și nu am luptat pentru un traseu al autostrăzii așa cum ar fi trebuit pentru Timișoara”, a completat președintele CJT.

Acesta le reproșează liberalilor timișeni și „capturarea” proiectului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. „Demersul de a prelua Asociația Timișoara 2021 a fost unul total politic. Acum s-au dezumflat un pic, pentru că s-a amânat pentru 2023. În momentul în care se pregătea dosarul de candidatură, toți liderii politici de la acea oră au semnat o scrisoare de susținere, sumându-și neimplicare politicului în cadrul asociației. Sunt ferm convins că activitatea asociației va intra pe un făgaș normal după alegerile din 27 septembrie. Cred că atunci se va termina cu ambițiile liberalilor, pentru că și-au dat seama de fapt că nu e ușor de gestionat acest proiect, a fost doar un tam-tam politic și dorința de a îndepărta pe unii din conducere și mai ales pe Horațiu Rada din postura de președinte al consiliului de administrație, pentru că e un om care spune lucrurilor pe nume”, a spus Călin Dobra.

1 COMENTARIU

  1. Faza cu autostrada la 20 de kilometri de Timisoara cel mai bine o poate explica gruparea Falca-Luca-? (al treilea va las sa il ghiciti ca e tot din Arad). De altfel, judetul Timis nu mai exista de mult si asta pentru ca politicienii locali sunt egocentrici (nu ii mai intereseaza ce se intampla in judet ajunsi fiind la Bucuresti) si deciziile la noi le iau cei din Arad, Caras si Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.