Candidatul PNL la Primăria Giera, reținut pentru trafic internațional de droguri. Avea...

Candidatul PNL la Primăria Giera, reținut pentru trafic internațional de droguri. Avea în casă tablou cu Pablo Escobar

7
DISTRIBUIȚI

Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera, a fost reținut pentru 24 de ore, iar alte două persoane sunt cercetate în libertate sub control judiciar pentru trafic internațional de droguri și trafic de droguri de risc după operațiunea de joi a structurii centrale a DIICOT împreună cu polițiștii de la ”Crimă Organizată” din Timiș și Ilfov.

Anchetatorii au stabilit faptul că ” inculpații au desfășurat activități de introducere de droguri pe teritoriul României, din Spania, pentru a le distribui către lideri marcanți din rândul traficanților de astfel de substanțe de pe raza municipiului Timișoara.


Drogurile erau introduse pe teritoriul țării noastre prin intermediul unei firme de curierat și erau ridicate de către inculpați de la curier folosind de documente de identitate false”, se arată în comunicatul DIICOT.

Un bărbat și o femeie au fost prinși în flagrant la Bocșa ”după ce aceștia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, și având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder și fragmente vegetale” și aproape 1,5 kilograme de cannabis. Candidatul PNL era cel care coordona traficul de droguri.

În timpul perchezițiilor efectuate, inclusiv la locuința lui Ciorenchi, anchetorii au mai descoperit o țigaretă confecționată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanță pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro și 5.000 de lei, 7 telefoane mobile, 2 cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder și un bong. În una din camerele casei sale din Giera, Ciornenchi avea pe perete un tablou cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar. Ionuț Ciornenchi a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului București.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.