Comunitatea sârbească din sportul timişorean e în creştere. SCM Politehnica a mai...

Comunitatea sârbească din sportul timişorean e în creştere. SCM Politehnica a mai transferat un jucător de peste graniţă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a anunţat azi înregimentarea unui nou inter dreapta. Savo Slavuljica e al doilea sârb transferat de alb-violeţi în această vară şi a evoluat ultima dată în liga maghiară, la Oroshaza.

După Aleksandar Milenovic la SCM Poli ori sârbii aduşi de Ripensia (Lalic şi Sokovic), numărul sportivilor sosiţi din ţara vecină de la sud-vest se măreşte.


Ultimul sosit e Savo Slavuljica, inter dreapta de 1,88 metri înălţime, care va împlini 22 de ani în 13 august.

Savo a fost vicecampion în ţara natală cu Dinamo Panciova, formaţie alături de care a evoluat şi în SEHA League, şi a mai trecut pe la HC Novi Pazar. Ca internațional, Savo Slavuljica a fost component al reprezentativelor juniori și tineret a Serbiei, cu care a participat la mondialele din 2017, din Georgia, respectiv la europenele din 2018, desfășurate în Slovenia.

Celelalte achiziţii ale verii pentru formaţia de handbal alb-violetă sunt: Sergio Barros, Liviu Caba, Aron Dedu şi Călin Dedu. În altă ordine de idei, SCM Poli i-a împrumutat pe tinerii Cătălin Fodorean şi Răzvan Trif la echipe care se vor bate pentru promovarea în elită. Primul va evolua la CSU Suceava în noul sezon, în timp ce cel din urmă merge la CS Magnum Botoşani. Tot în această pauză competiţională, alţi tineri, portarul Robert Rusu a ajuns la CSM Focşani iar pivotul Raul Bote a fost transferat definitiv la CSM Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.