Liderul USR Timiș: „Spre surprinderea vechii clase politice, USR PLUS nu face...

Liderul USR Timiș: „Spre surprinderea vechii clase politice, USR PLUS nu face alianțe de dragul voturilor”

0
DISTRIBUIȚI

După ce ieri a apărut informația că, în Biroului Permanent al filialei Timiș, s-a decis ca USR să nu facă nicio alianță în afara celei cu cei de la PLUS, unul dintre liderii PNL Timiș, Alin Popoviciu, a replicat că „e pierderea lor”.


Președintele USR Timiș consideră că, deși poate pe termen scurt partidul ar avea de pierdut, soluția aleasă este cea mai potrivită.

„Timișul, Timișoara au arătat în decembrie 1989 că schimbările profunde nu se fac cu jumătate de măsură, ci se fac de la temelii. Da, Biroul Județean USR Timiș a votat în unanimitate ca USR să meargă la nivelul județului Timiș doar în alianță cu partenerii noștri PLUS. Spre surprinderea vechii clase politice, USR PLUS nu face alianțe de dragul voturilor. USR PLUS nu ia primari din alte partide, chiar dacă aceștia ne-au curtat. Nu facem asta, de dragul voturilor. USR PLUS este prezent pentru a schimba cu adevărat modul în care se face administrație, modul în care se face politică în România, în Timiș. USR PLUS este aici pentru cursă lungă. Probabil unii vor zice că pe termen scurt avem de pierdut. Dar – din nou – USR PLUS nu vrea să gândească pe termen scurt. USR PLUS nu vrea să facă administrație pentru termen scurt. USR PLUS își dorește să facă diferența. USR PLUS își dorește să schimbe ceea ce n-au demonstrat timp de 30 de ani vechile partide. Nu au avut viziune pe termen lung pentru Timiș. USR PLUS este forța politică care va aduce cu adevărat un nou început pentru Timiș”, a declarat astăzi Cristian Moș, într-o conferință de presă pentru susținerea candidatului USR la primăria Jamu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.