Deputatul USR Drulă: Clovnul cosmic nr. 1 al Timișoarei minte vârtos despre...

Deputatul USR Drulă: Clovnul cosmic nr. 1 al Timișoarei minte vârtos despre centură

0
DISTRIBUIȚI
Deputatul  USR de Timiș, Cătălin Drulă, l-a atacat dur, ieri, într-o postare pe Facebook, pe primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, după ce acesta a susținut în stilul caracteristic că pe centura de sud a orașului ”se lucrează vârstos” și că guvernarea PNL a făcut minuni.
”Clovnul cosmic nr.1 al Timișoarei minte vârtos despre centură! Am dat un titlu în stil Nicolae Robu care azi se bate cu cărămida în piept pe Facebook despre Centura Timișoara Sud.


Să vedem cum bate câmpii, factual: „Se lucrează vârtos”. Realitatea: 8,5% progres fizic după 5 luni din cele 24 contractuale pentru execuție.  „Mobilizarea este exemplară”.
Realitatea: pe jumătate din cei 25km ai proiectului nu se lucrează. Robu a „luptat” și a „militat” pentru proiect de ani de zile. Realitatea: Robu a stat jalon când eu mă luptam cu PSD în 2017 atunci când au oprit actualizarea proiectului la 2 benzi pe sens cu intersecții moderne și l-au scos la licitație ca centură cu 1 bandă pe sens și intersecții la nivel, pe o documentație veche care acum aduce numai probleme în implementare. Mai mult, dacă tot nu poate să ajute, s-a decis să încurce așa cum a făcut cu intersecția de la Drumul Boilor. Și-a „asumat-o” pe vorbe, cum face de fiecare dată, dar în practică n-a făcut nimic așa că acea intersecție e acum blocată contractual și nu are cine să o execute”, a scris deputatul.
Cătălin Drulă a concluzionat că, în realitate, ”timișorenii sunt sătui de clovnerii și minciuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.