Directorul de la Piețe SA oferă cadouri electorale cu Nicolae Robu pe...

Directorul de la Piețe SA oferă cadouri electorale cu Nicolae Robu pe contul său de Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și prietenul primarului Nicolae Robu, a lansat, aseară, pe contul său de Facebook, cu doar câteva ore de începerea oficială a campaniei electorale, o acțiune proprie de sprijinire a protectorului său.


”Husa mea de telefon, dacă doriți, cadou, scrieți-mi în privat ce tip de telefon aveți. Dacă vreți să mă certați pentru idee, gândiți-vă că mi-am cumpărat adidași cu Donald Trump”, a scris Nasleu lângă o fotografie în care se vedeau mai multe huse de telefon personalizate cu imaginea lui Nicolae Robu și sigla PNL.

Conform legii alegerilor locale, în campania electorală este interzisă oferirea pixuri, căni, ceasuri, tricouri, jachete, geci, impermeabile, pelerine, veste, şepci, căciuli, fulare, sacoşe sau pungi şi alte materiale de poliester, umbrelele, găleţile şi alte materiale din aceeaşi categorie, brichetele, chibriturile, produsele alimentare, produsele alcoolice, ţigările şi alte astfel de produse.

Nasleu este celebru pentru chefurile sale cu interlopii din gruparea condusă de Lucian Boncu, cărora nu a ezitat să le dea dedicații prin cluburile de manele, aceștia intervenind pentru a-l apăra în scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. PRESSALERT.ro a dezvăluit că Ioan Nasleu și-a completat ani de zile în fals declarațiile de avere și interese și la un moment dat se plimba cu un BMW înmatriculat pe firma Danyflor, abonată la contractele cu Primăria Timișoara.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.