Doctorul Sinteză și V.A.G. susțin un concert de lansare a videoclipului „Youth”

Doctorul Sinteză și V.A.G. susțin un concert de lansare a videoclipului „Youth”

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică electronică sunt așteptați la un eveniment care reprezintă lansarea videoclipului „Youth“ semnat VAG featuring Iulia Trif, evenimentul urmând să se desfășoare mâine, joi 27 septembrie de la ora 20 la Manufactura Beer Garden.

„Video-ul e cu o piesă pe care o tot muncesc de multă vreme, practic a fost un exerciţiu de lucru de-acasă şi colaborare la distanţă cu Alin Mărgărit (care se află la Londra), care m-a ajutat cu partea de «beat» şi cu sora mea, Iulia Trif (care se află la Fuerteventura, Spania), care a făcut partea de voce. Ne-am gândit că poate ar fi fain un video şi am rugat-o pe sora mea să îmi facă un time lapse cu un drum filmat din maşină la ei pe insulă.


Iulia, care e designer grafic, a vrut să încerce şi chestia asta cu video. Până la urmă a făcut rost de nişte imagini foarte mişto de pe la prietenii ei care fac kite-surfing pe-acolo, hitu’ verii, ce mai. Păcat că am tras mâţa de coadă şi îl scoatem abia acum. De fapt de aia am şi zis că îl lansăm la cântare, ca să avem un deadline odată. La cântarea de mâine va fi, practic Doctorul Sinteză, adică Uţu Pascu şi Cristi Văduva şi cu mine, din partea V.A.G.”, a spus Vlad Trif despre această lansare de videoclip.

Proiectul timișorean Doctorul Sinteză a scos la lumină în acest an un material discografic care poartă numele de „Night Shift“, un album cuprins din șapte părți dar care este recomandat să fie ascultat dintr-o bucată și neapărat cu „visuals“-uri, după cum recomandă creatorii acestuia. În spatele proiectului se află Uțu Pascu (basistul și inginerul de studio care a colaborat cu nume ca Brigada Artistică Urbană, Blazzaj, Kumm, Aievea, Iordache, Moon Museum, Vlaicu Golcea, JazzyBIT, Brum, Mircea Tiberian etc) și artistul vizual Cristian Văduva. Albumul semnat Doctorul Sinteză a apărut la label-ul timișorean Psihodrom, „cuibușorul“ de nebunii sonore și video care în ultima vreme a dat naștere unor release-uri cât se poate de interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.