E-Distribuție anunță investiții de peste 26 de milioane de euro în vestul...

E-Distribuție anunță investiții de peste 26 de milioane de euro în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Companiile E-Distribuție din România vor investi, pe parcursul acestui an, 483 de milioane de lei (aproximativ 100 de milioane de euro) în modernizarea rețelei electrice din București și din cele zece județe în care își desfășoară activitatea în țară, a anunțat compania printr-un comunicat.

Astfel, E-Distribuție Banat va investi, în 2020, în jur de 127 de milioane de lei (peste 26 de milioane de euro) în modernizarea rețelelor electrice Din suma totală, 26 de milioane de lei vor fi alocați în linii de medie tensiune și posturi de transformare, 29 de milioane de lei în linii de joasă tensiune, 21 de milioane de lei în stații de transformare și 28 de milioane de lei în echipamente de măsurare.

Printre proiectele derulate de E-Distribuție Banat se numără modernizarea mai multor linii de medie tensiune în municipiul Arad și în localitățile Horia, Pecica, Ususău, Poltura, Nădlac din județ.


În județul Caraș-Severin stația de transformare din Oțelu Roșu va avea montate panouri fotovoltaice, iar o serie de linii de medie tensiune din Reșița și Șerel vor fi modernizate. În județul Hunedoara, în Orăștie, Deva și Simeria, E-Distribuție Banat va moderniza trei stații de transformare. În Timișoara, compania va moderniza o stație de transformare, două linii de medie tensiune, 8 posturi de transformare și va pregăti anumite posturi de transformare pentru montarea contoarelor inteligente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.