Etc-ul inculpatului Robu

Etc-ul inculpatului Robu

2
DISTRIBUIȚI

”Pasaje, poduri, spitale, școli, creșe, parcuri, centrul istoric etc.”, stă scris pe megalomanele mash-uri cu care primarul Nicolae Robu a împânzit Timișoara în timp ce răcnea pe Facebook că de unde au bani contracandidații să-și facă și ei promovare. Etc-ul este cel mai cuprinzător pentru activitatea din ultimii opt ani ai administrației sale.

Aici sunt înghesuite toate ilegalitățile, toate abuzurile, toate infracțiunile comise în numele dezvoltării în forță a orașului. De la benzinăria prietenului de concedii Tuducan, ridicată după o serie de acte pline de minciuni semnate de Robu și cu o parcare pe domeniul public fără nicio aprobare de la consiliul local, până la afacerea Retim când acționariatul german a schimbat firma mamă, cu un SRL amărât, contra Mercedes-ului cu care se plimbă primarul oricând, oriunde.


Gunoiul a fost ascuns sub preș ani de zile într-o tăcere mafiotă. Cum s-a lucrat, de exemplu, în cazul PUZ-urilor din EL Dorado-ul imobiliar din Calea Urseni unde ilegalitățile au fost propuse chiar de primar, după ce i-a certat pe locuitori că alungă investitorii. Investitorii s-au dovedit a fi un lider interlop și niște evazioniști cunoscuți.

”Ultralegalistul” a evitat să explice toate aceste abuzuri, de fiecare dată încercând să inventeze dușmani și grupuri de interese. Fără să spună nimic despre grupurile de crimă organizată cristalizate pe lângă apropiații săi, care au obținut orice fel de autorizație și-au dorit, chiar dacă era ultrailegal. Totul în numele dezvoltării orașului. Când nu invocă asta, primarul strigă să vină procurorii să ancheteze. Când au venit și a ajuns inculpat, Robu a trecut la aria victimizării. Între discursul său și cel al interlopilor traficanți de cocaină, prieteni de pahar cu protejatul său Nasleu, nu e mare diferență, din punctul acesta de vedere. Pentru orice există explicație. Pentru relația sfătuitorilor cu interlopii, pentru cum au ajuns amantele acestora să fie angajate în primărie. Chiar și pentru a pune pe lista de consilieri județeni un fost pușcăriaș, e drept fiul unui primar influent în partid, și o fostă condamnată cu suspendare pentru fraudă cu fonduri europene. #sepoate.

 

2 COMENTARII

  1. Dacă DNA nu există în Timișoara atunci orice este posibil și inculpatul Robu Nicolae prinde curaj și va trece el direct la amenințări.
    Dorim să vedem că justiția își face datoria și cu capii lumi interlope în speță Robu Nicolae.
    Vrem anchetarea la sânge a primarului și a familiei lui.
    Poate dovedi el și copii lui milioane de euro cu ce construiesc cartiere??????
    In fața legii doar noi oamenii simpli răspundem, primarii de ce nu??????

  2. La PNL Buzias,primarul de acolo si.a angajat prietenul in functia de consilier de specialitate cu toate ca este un fost puscarias condamnat pt fals si uz de fals. Este vb de Dan Toma fiul fostului colonel de militie ion toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.