Formația om la lună ajunge pentru prima oară la Timișoara

Formația om la lună ajunge pentru prima oară la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația om la lună susține primul concert în Timișoara

Trupa om la lună ajunge pentru prima dată la Timișoara, sâmbătă, 29 august, unde membrii formației vor prezenta albumul „Dans”, compus și înregistrat în perioada de izolare.

„Suntem absolut încântați că vom ajunge pentru prima dată la Timișoara, un oraș în care ne doream de mult să cântăm, unde avem mulți prieteni și de care pe mine personal mă leagă o istorie de o viață. Când am terminat albumul Dans, cel trăit și simțit intens în perioada de izolare, nu am sperat că vom ajunge să îl prezentăm și în alte locuri decât în București. Dar, iată că din fericire, mai sunt oameni care fac mari eforturi să țină scenele deschise și să permită muzicii să existe în continuare”, a spus Doru Pușcașu din partea trupei.

„Dans” este un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei.


Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

„Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile. A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi“, spune Doru Pușcașu.

Concertul de lansare a albumului  va avea loc sâmbătă, 29 august, de la ora 20, la Faber, și se va desfășura în condiții de maximă siguranță în ceea ce privește pandemia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.