Fostul ministru de Interne Mihai Fifor candidează pentru Primăria Arad

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor candidează pentru Primăria Arad

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul Mihai Fifor își anunță candidatura pentru Primăria Arad. Totodată, Fifor anunță și numele unei alianțe electorale pe care a semnat-o cu liderii ALDE și PNȚCD, pentru „a intra în luptă împotriva grupării Falcă”.

„Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC) este numele alianței electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE și PNȚCD.


O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei (…). În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad”, a scris Fifor pe Facebook.

Acesta explică și de ce este nevoie de o alianță.

„De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care căpușează Aradul de 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulți. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru județ, cât și pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la orașele din jurul nostru, care s-au dezvoltat enorm în ultimii ani. Ne dorim și noi un Arad modern, european, cool. Un Arad care să își recupereze valorile și să își recapete supranumele de <Mica Viena>, adevărata perlă a Vestului României”, a mai scris Mihai Fifor.

Acesta a fost ales președinte al PSD Arad după algereri „cu scandal”, în detrimentul lui Dorel Căprar, cercetat într-un dosar de corupție pentru care a fost audiat și Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.