Hip hop –ul timișorean are parte de un nou Impuls, în noul...

Hip hop –ul timișorean are parte de un nou Impuls, în noul videoclip K-RIGA

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul K-RIGA a lansat un nou single care se numește „Impuls“. Piesa are parte de un videoclip realizat de Happy End Studio în regia lui Bilencu Ciprian și a fost înregistrată în studioul Dspro.

K-RIGA este cunoscut melomanilor care ascultă hip – hop din 2016 și a lansat până acum câteva piese care au avut parte de succes.


La fel ca și celelalte producții recente ale sale, compoziția a fost realizată sub „aripa“ inginerului de studio Attila Lukinich, care în ultimii ani a colaborat cu câteva nume cunoscute ale scenei locale și nu numai, printre ei numărându-se Iimplant pentru Refuz, Teo Milea, Persona, Thy Veils, Mike Altrin, Amalia Gaiță, Sean Norvis sau Sebastian Spanache Trio.

„Numele de scenă l-am ales pentru că e numele meu de familie în primul rând, și în al doilea rând pentru că nu e așa de răspândit în industria muzicală românească. Fac muzică din primăvara anului 2016, m-am îndrăgostit de ea de când mi-a căzut primul instrumental pe mână și am zis să fac o poezie pe el . Și de acolo a început totul; mi-a intrat în sânge și acum nici că aș vrea să o mai scot din mine. E ceva magic când îți asculți creațiile proprii și poți să le împărtășești și cu alții. La baza versurilor mele stau întâmplările de zi cu zi“, spune tânărul artist în vârstă de 24 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.