IGPR a decis o nouă mutare pentru fostul șef al Poliției Timiș....

IGPR a decis o nouă mutare pentru fostul șef al Poliției Timiș. Unde ajunge comisarul șef Petecel

1
DISTRIBUIȚI

IGPR a decis să-l mute, din nou, pe comisarul șef Alin Petecel, inspectorul șef al Poliției Timiș care fost ”exilat” în iulie.


De atunci, Petecel a fost împuternicit la comanda IPJ Dolj.

Mutarea lui Petecel a venit după scandalul dării afară de către Poliția Timiș a agentului Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, pe motiv că a scris pe Facebook despre problemele din inspectorat. Ulterior, IGPR a infirmat decizia, iar Kovacs a rămas polițist. La vremea respectivă, agentul a acuzat că este vorba ”de pură răzbunare” din partea lui Petecel. De asemenea, numele lui Petecel a apărut în scandalul grupării Boncu. În timp ce era în arest, Alin Huc Oiță l-a confundat pe Stoicănescu cu Petecel și l-a întrebat ”Dar nu mă mai cunoști? Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”. De altfel, Petecel i-a avut ca invitați de onoare la ziua sa de naștere pe primarul Nicolae Robu și pe Ioan Nasleu.

De data aceasta, Petecel a fost mutat din nou, de data aceasta într-un județ vecin. Comisarul șef Petecel va fi împuternicit la comanda IPJ Arad, conform specialarad.ro, începând de astăzi.

1 COMENTARIU

  1. Pacat de el, acum cand se afla in perioada de maxima creativitate, din punct de.vedere al maturitatii ma refer, sa-l mutati din judet in judet ca pe o masea stricata. Mai bine il faceti chestor si il puneti adjunct la IGPR, ca n-o sa.va para rau, garantez. E genul de specimen ajuta-ma sa te ajut si ii prevad o cariera stralucita acolo sus, un fel de teleorman 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.