Incendiu de proporții la Consiliul Județean Caraș-Severin UPDATE 2 Focul a fost...

Incendiu de proporții la Consiliul Județean Caraș-Severin UPDATE 2 Focul a fost stins FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2069757635">

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au fost alertați printr-un apel la 112 de izbucnirea unui incendiu în podul clădiri care găzduișete Consiliul Județean Caraș-Severin și Prefectura Caraș-Severin. Din fericire, până acum nu au fost anunțate victime.

Patru echipaje de pompieri intervin la fața locului, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de stingere cu scară.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La fața locului, pompierii cărășeni acționeaza cu două mașini de stingere și două autoscări. Pentru localizarea și stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări și două mașini de stingere de la ISU Timiș. Până la acest moment, informațiile indică faptul că nu ar exista persoane surprinse în clădire”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE 2 ISU Caraș-Severin a transmis, puțin după ora 22.00, că „pompierii au reușit stingerea incendiului. Preventiv, la fața locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.