Inculpatul Robu încearcă să se victimizeze cu o minciună în dosarul DNA...

Inculpatul Robu încearcă să se victimizeze cu o minciună în dosarul DNA al vânzării imobilelor. Un nou atac la adresa jurnaliștilor

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, minte fără nicio problemă în dosarul DNA referitor la vânzările de imobile în baza Legii 112 în care a fost trimis în judecată alături de fostul primar Gheorghe Ciuhandu și alți membrii ai celor două administrații. Presa a relatat, ieri, că procedura de cameră preliminară de la Tribunalul Timiș a fost finalizată, după ce au fost respinse ca neîntemeiate excepțiile invocate de avocați în legătură cu rechizitoriul, hotărârea putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara. De abia după acel moment, va putea începe judecarea efectivă a dosarului.

Aseară, deși a plecat în concediu, Robu a scris un text fluviu pe contul său de Facebook, în care-i acuză pe jurnaliști că dezinformează și sunt ”tonomate”.  ”Astăzi s-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiș solicitarea mea ca “dosarul caselor naționalizate” să fie retrimis la Procuratură / DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declarație de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare”, a susținut Robu.

Această declarație a liderului PNL Timiș intră în contradicție cu ce susținea într-o altă postare pe Facebook, după ce a ieșit de la DNA.


”Astăzi, 17.02.2017, am fost audiat la DNA București în cadrul unei anchete ample, care vizează vânzarea de locuințe de stat către persoane private, în perioada 1996 – prezent pe baza Legii 112/1995”, a scris atunci Robu atunci.

După ce a revenit cu informații despre cele două imobile pe care le-a vândut când era primar, Robu a continuat să se victimizeze afirmând ”ESTE DREPTATE, în aceste condiții, să fiu eu de trei ani încoace terfelit în halul în care sunt, prin modul în care se prezintă lucrurile de către un procuror evident abuziv în raport cu mine și de către o presă mizerabilă, plătită de politicieni la fel de mizerabili, fără conștiință, fără valoare, care n-au făcut nimic bun în viața lor și care tot ce arată că știu este să-i împroaște cu noroi pe cei ce au făcut, pe cei corecți și cinstiți 100%, dedicați 100% interesului public, ca mine? ESTE DREPTATE?!”.

6 COMENTARII

  1. Va veni ziua când poate un procuror normal va demonstra că acest 100%cinstit Robu a mințit și ii va dovedi că este 100% corupt și mincinos.
    El cu aceste lozinci ne tine de 10 ani, vrăjeală și va veni vremea când timișoreni vor vedea de fapt cine este de fapt Robu Nicolae acest papagal de primar cu realizări zero și înconjurat de oameni implicați în rețele mafiote.

  2. „cei corecți și cinstiți 100%, dedicați 100% interesului public, ca mine?” – mi se pare nedrept si ilegal ca acestui jeg nu i se vor adauga ani de puscarie pentru declaratii mincinoase ale unui functionar public

  3. In opinia mea Robu e un kkt…totusi nu putem ignora ca sistemul de justitie romanesc este corupt dincolo de orice sansa de reabilitare…din pacate pana si legea tiganeasca are mai multa credibilitate ca justitia romana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.