Înscrieri reluate pentru festivalul-concurs „Gelu Stan”. Când va avea loc preselecția

Înscrieri reluate pentru festivalul-concurs „Gelu Stan”. Când va avea loc preselecția

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă a Județului Timiș a reluat înscrierile la festivalul-concurs „Gelu Stan”, ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește omagierea cunoscutului profesor, dirijor al Ansamblului Banatul și muzicolog lugojean.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, pasionați de folclor și de tradițiile populare, se pot înscrie la festival până în data de 17 august. Ei pot trimite pe adresa de e-mail a centrului de cultură și artă ccajt@ccajt.ro o înregistrare video cu o baladă sau o doină și o melodie ritmată, ambele filmate live, pentru participarea la preselecție nefiind obligatorie purtarea costumului popular.


Juriul nu va lua în considerare link-uri sau înregistrări în studio.

Preselecția va avea loc la sediul centrului de cultură și artă în data de 18 august, iar rezultatele vor fi afișate pe site-ul instituției în aceeași zi, la ora 18.00.

Concursul, gala laureaților și recitalurile interpreților invitați la festival, unde, alături de cunoscute nume de interpreți va fi prezentă și laureata primei ediții a festivalului, Silvia Timiș, vor avea loc marți, 25 august, de la ora 19.00, pe scena grădinii de vară a filarmonicii „Banatul”. Numărul de locuri va fi limitat pentru respectarea tuturor regulilor sanitare impuse pentru siguranța celor prezenți. Toate detaliile despre concurs – fișă de înscriere, regulament, premiile care vor fi acordate – sunt disponibile pe site-ul instituției, www.ccajt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.