Liderul PSD Timiș, amenințare fără precedent pentru cei care vor să dezerteze...

Liderul PSD Timiș, amenințare fără precedent pentru cei care vor să dezerteze înainte de alegerile locale

0
DISTRIBUIȚI

 

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, le-a transmis, aseară, un mesaj tranșant colegilor din filială, la câteva ore după ce a apărut informația că fostul șef al social-democraților din județ, Titu Bojin, va candida la funcția de președinte al consiliului județean din partea ALDE.

”Așa cum am mai susținut public, vom face lucrurile diferit. Pornind de la această intenție, le transmitem tuturor primarilor şi consilierilor noştri locali că, dacă vor fi trecuți pe listele altor formațiuni sau vor candida pentru alte partide la alegerile locale, își vor pierde mandatele.


Nu este vorba despre răzbunare ci despre corectitudine politică. Vom avea grijă să respectăm principii și să facem lucrurile pe alte considerente, diferite de cele de până acum. A doua zi după anunțul oficial al candidaturilor vom cere anularea mandatelor tuturor celor care îmbrățișează traseismul politic, pentru că această formă de înșelăciune este toxică și contravine democrației”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a susținut că ”nu mai putem să ne prefacem că nu știm sau că nu vedem. Trădările sunt o consecință a toleranței arătate în 30 de ani de politică față de oportuniști, cei care sunt preocupați exclusiv de propriile lor interese”. Simonis i-a avertizat pe cei tentați să schimbe tabără politică înainte de alegerile locale că ”este posibil ca şmecherii ce schimbă partidul să mai aibă o surpriză. În cazul în care scrutinul se va amâna, traseiștii nu vor rămâne doar 30 de zile fără job ci posibil chiar trei luni. Iar acest timp va fi cu siguranță suficient pentru ca unele lucruri să se schimbe, inclusiv opțiunile electoratului”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.