Liderul unui clan interlop din București, ucis noaptea trecută în urma unui...

Liderul unui clan interlop din București, ucis noaptea trecută în urma unui scandal

0
DISTRIBUIȚI

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit în această dimineață, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, a transmis Digi 24.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Nouă persoane au fost reţinute la sfârșitul lunii iulie de poliţişti, în dosarul penal în care mai mulți membri ai temutului clan Duduianu sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.


Sub amenințări, victimele au fost puse inclusiv să cânte gratis la diferite evenimente din Capitală, arată anchetatorii. Paguba reclamată la poliție de maneliști – peste 100.000 de euro.

Peste 100 de polițiști au făcut percheziții în acest caz, în București și în județele Ilfov și Teleorman. Au verificat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

Petrecere în faţa Penitenciarului Rahova

Zeci de persoane l-au aşteptat cu manele, artificii şi şampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, în septembrie 2019, potrivit Mediafax. Ieşirea din închisoare a fost transmisă în direct pe Youtube. „Hai, Emi”, strigau cei care îl aşteptau, unii dintre ei având chiar staţie de amplificare a sunetului.

La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieşit pe porţile închisorii, în aplauzele celor prezenţi, s-a îmbrăţişat cu cei mai apropiaţi, apoi a pornit muzica şi s-au aprins artificiile.

După ce au schimbat impresii, mulţimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au aşezat la o masă, unde a continuat petrecerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.