Lovitură pe scena politică: un vechi liberal timișean îl susține pe Dominic...

Lovitură pe scena politică: un vechi liberal timișean îl susține pe Dominic Fritz pentru Primăria Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai vechi liberali din Timiș, Sorin Supuran, a transmis un mesaj surprinzător prin intermediul paginii sale de Facebook.

Acesta a anunțat că îl susține, pentru Primăria Timișoara, pe Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, iar pentru președinția Consiliului Județan Timiș pe liberalul Alin Nica.

„Am cugetat mult, dacă să transmit public sau nu, susținerea mea pentru persoana pe care o consider potrivită să conducă în următorii ani, administrația orașului Timișoara. Liberal din anul 1991, vicepreședinte al filialei încă din anul 2000 (autosuspendat în prezent) desemnat și implicat în toate campaniile electorale începând cu anul 2000 când am coordonat alegerile Partidului Național Liberal în județul Timiș (alegeri locale, parlamentare și europarlamentare), nu încape îndoială că, Partidul Național Liberal este familia mea, dar nu susțin modul în care este administrat orașul Timișoara de actualul primar, atitudinea acestuia în relația cu mediul de afaceri, modul în care sunt gestionate problemele din sănătate, cele din transportul în comun și aici fac referire la lipsa infrastructurii, precum și la problemele legate de toate ramurile sportive (lipsa unui stadion, a bazinelor de înot, terenuri de tenis, baschet, volei, etc.), lipsa de viziune, agresivitatea față de cei care doresc binele Timișoarei, implicați în proiecte majore pentru orașul nostru, persoanele din media, chiar și față de colegii de partid care sunt cu adevărat liberali și nu depind de vreun post sau scrisoare de susținere pentru ocuparea unei poziții din partea președintelui – primar.


Toate acestea mă obligă să afirm că Timișoara are nevoie de un om cu viziune. Susțin Dominic Fritz, om de dreapta! Totodată doresc sa-mi exprim toată susținerea pentru Alin Nica, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Desemnarea lui Alin Nica pentru a conduce destinele județului nostru, a fost cea mai bună alegere a Partidului Național Liberal. Votez Alin Nica!”, a scris Sorin Supuran.

Relația acestuia cu Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, s-a „răcit” după ce Supuran a fost demis „cu cântec” din funcția de director al STPT.

2 COMENTARII

  1. Sa stiti ca scenariul cu Nica si Fritz este mult mai aproape de realitate decat credeti, sunt foarte multi oameni cu functii in PNL care spun pe la colturi ca nu il vor vota pe Robu si vor merge cu Fritz la primarie si se vor preface ca fac campanie pt actualul primar. Nivelul josnic la care s-a ajuns in aceasta campanie a suparat pe multa lume, si aici ma refer la blatul ordinar dintre PSD si Robu, adica noi(psd) va punem un candidat foarte slab care sa nu fure voturi la primarie, Voichita de care nu a auzit nimeni pana acum, si voi ne ajutati sa il propulsam pe Dobra la CJ, la fel si Brancovan la CJ tot pt a lua voturi de la Nica si la fel si cu PMP, au iesit cu Mutruc ala care saracul nu are habar pe ce lume traieste si probabil va lua 2% la alegeri, in schimb Samartinean care este mai cunoscut va avea un scor mai mare pe judet etc etc Lupta va fi stransa si alianta USR+ trebuie sa traga foarte tare, au sanse mari la primarie, dar este enorm de muncit si foarte multi oameni care trebuie sa se adune in jurul lor si sa traga pentru ei. Orice ar fi, votati Fritz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.