Lucrările neobișnuite ale unui artist german, într-o expoziție la Timișoara

Lucrările neobișnuite ale unui artist german, într-o expoziție la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fotograful german Richard Wayne se află din nou pe simezele timișorene cu o expoziție care încearcă să aducă în fața vizitatorilor vremurile pe care întreaga omenire le trăiește, prin reprezentarea vizuală a dramatismului și intensității suferinței umane în stare de criză.

Richard Wayne și-a realizat proiectul folosind doar un telefon mobil, cu ajutorul căruia a imortalizat autoportrete – un studiu „pe viu” care încearcă să surprindă starea de anxietate în toată profunzimea și vulnerabilitatea ei atât în plan personal cât și în context social, frica în formă pură într-o epocă marcată de o nesiguranță crescândă, redată printr-un act de curaj în care fotograful este, deopotrivă, subiect și obiect al demersului artistic.

Expoziția fotografului german, organizată sub egida Centrului Cultural German, va fi vernisată vineri, 4 septembrie, la ora 19.00, în spațiul din fața galeriei Calpe de la Bastionul Therezia, și va putea fi vizitată zilnic până în data de 18 septembrie, respectând regulile de distanțare.


Expoziția, intitulată „Angst” (Frică), al cărei curator este Adriana Cârcu, va fi prezentată de artistul Camil Mihăescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.