Orban și ministrul care a declarat război clanurilor, primiți cu pâine și...

Orban și ministrul care a declarat război clanurilor, primiți cu pâine și sare de finul unui lider interlop

2
DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban împreună cu Marcel Vela, ministrul de Interne și președintele PNL Caraș Severin, au fost astăzi în vizită oficială în comuna Măureni, unde au fost primiți, tradițional, cu pâine și sare.

Cei doi oaspeți s-au plimbat cu alai pe o stradă din localitate, în timp ce li se explica ce investiții s-au făcut în zonă. „Se vede că e un primar responsabil aici, toată lumea poartă măști”, a spus la un moment dat Ludovic Orban, în timpul plimbării alături de Brian Filimon, edilul-șef.

Aproape de finalul primului său mandat de primar, Brian Filimon a vorbit despre investițiile din localitate, iar la final a mulțumit tuturor celor prezenți, „și bineînțeles «tatălui meu», așa cum se spune în Banat, domnului ministru Vela, care este la sufletul nostru”.

După o scurtă cuvântare a premierului Ludovic Orban, delegația liberală din care face parte și Gheorghe Falcă a plecat spre Timișoara.

Primarul din Măureni, liberalul Brian Filimon, nu este nimeni altul decât finul liderului interlop Sorin Udrea, fugit în Italia înainte de a fi condamnat la șase ani și jumătate de închisoare într-un dosar al DIICOT.


Filimon a fost chiar la un chef al acestuia în Italia, declarând ulterior pentru PRESSALERT.ro că „nu are nicio treabă funcția publică cu lumea interlopă. Nașul meu de cununie e Sorin Udrea. Ne știm de foarte mulți ani. De când este plecat în Italia, o dată am fost la el, anul trecut de ziua lui. A fost o masă cu mai mulți prieteni. Am mai apărut în fotografii și alături de alții (interlopi, n.a.), dar mergând cu Sorin, erau prietenii lui. Fiecare să-și asume faptele sale”. Ministrul Vela, cel care a declarat război clanurilor mafiote, a refuzat să comenteze legăturile dintre primarul din Măureni și Sorin Udrea, cel care amenința din Italia că va pune „gheață pe inimă” procurorului DIICOT care i-a instrumentat dosarul și jurnalistului Dragoș Boța, editorul PRESSALERT.ro. Udrea este cel care i-a asigurat fostei șefe a DIICOT, Alina Bica, căutată de autoritățile române, suportul pentru obține actele de rezidență în Italia.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.