Martorii din dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu, loviți de...

Martorii din dosarul de trafic de cocaină al grupării Boncu, loviți de amnezie parțială

2
DISTRIBUIȚI

Mai mulți martori au fost audiați, astăzi, în  dosarul traficului de cocaină al grupării condusă de Lucian Boncu. Martorul Lucian Lazăr a povestit că, în 6 septembrie 2019, în apartamentul lui Boncu s-a consumat cocaină care a fost adusă de Cătălin Bunea și Cojocaru, zis „Calu”. „Spre dimineață am adunat niște bani și am mai cumpărat niște cocaină.


S-a dus Bunea să ia. Boncu și Cojocaru au discutat să mai cumpere. Nu-mi amintesc cine l-a trimis pe Bunea”, a declarat martorul. Când a fost întrebat în legătură cu discuția purtată cu Boncu despre întâlnirea liderilor interlopi de la Sibiu, Lazăr a declarat că nu știe nimic, ci doar că el s-a întâlnit cu Cordunenii personal la Timișoara. Un alt martor a povestit cum Boncu l-a chemat la el și i-a dat 200 de euro pentru a se duce la un club unde s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut care i-a dat două plicuri în care „presupun că erau droguri. Le-am lăsat pe masă și am plecat. Am văzut că în zona plitei au pus drogurile pe o farfurie”.

Olivian Sorescu a susținut că-și menține doar o parte din declarație și a povestit că a fost de cinci șase ori în vulcanizarea auto unde a consumat cocaină. Sorescu a fost lovit de amnezie când a fost întrebat de dealerul de droguri „Sașa”, dar i-a revenit brusc memoria când judecătoarea i-a reamintit că mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoare. „Această căldură și pandemie favorizează golurile de memorie”, a comentat magistratul. Sorescu a declarat că-i plătea 100 de euro pe gramul de cocaină lui Dașco „Piticul”. Când a fost audiat, „Piticul” a declarat că recunoaște tot ce apare pe înregistrările făcute de DIICOT și i-a nominalizat pe cei care aduceau droguri.

Următorul termen a fost stabilit pe 17 septembrie.

2 COMENTARII

  1. Se pune lacat pe Salile de sport , toata lumea incolonarea si la bulàu . Nu cred ca e suficient spatiu pentru cati sunt cu comisioanele plicurilor . Daca remarcam declaratiile oricarui interlop, hot, criminal din ultimii 30 de ani , in ele este evidentiat tot timpul fapt ul ca a cunoscut terte persoane cu care a comis fapte numai in sala de sport. Sallie de sport si lupte sunt locul Unde incepe totul, orice hamster care rupe sala si e plin de tatuaje, sansele ca el sa ai a macar un plic de ceva pe el sunt de 99.9%. Mai apoi isi fac cariera in firme de bodyguarzii Unde incepe antrenament ul lor propriuzis in camatarie, trafic etc . Orice copil de 12 ani stie lucrurile astea ca o certitudine. A , plus militienii care au cota parte din tot rahatul asta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.