Mihnea Vîlceanu, artistul în scaun cu rotile, cântă la finalul festivalului StudentFest

Mihnea Vîlceanu, artistul în scaun cu rotile, cântă la finalul festivalului StudentFest

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a binecunoscutului festival StudentFest se va încheia cu un concert final care va fi susținut de Andrei Olinic, Mihnea Vîlceanu, Antonia Radulescu și OSUT Band, iar după acordurile muzicii, Vasile Burdila va marca simbolic finalul ediției prin arderea unei lucrări de ceramică. Concertul va avea loc astăzi 27 august de la ora 20 În Spatele Casei. Ediția din acest an a tradiționalului festival Studentfest (ajuns în acest an la ediția cu numărul 29 a început pe 17 august și a inclus o serie de activități culturale desfășurate în ton cu vremurile pe care le traversăm.

„Am fost destul de ocupat în mare parte cu job ul. Am avut câteva evenimenteprogramate la Târgu Jiu, dar din păcate s-au anulat. În perioada de pandemie am avut două proiecte muzicale online, cu cei de la Fabrica de Arte din Timișoara (Ana Kui si Johnny) colaborând cu ei pentru o piesă și am mai avut un proiect cu câștigătorul concursului Vocea României din 2018, Bogdan Ioan, cu scopul de a sprijini medicii și a aduce un suport moral celor care se luptă în linia 1, cu acest virus.


În programul de încheiere al Studentfest voi veni cu un program de piese mai energice, zic eu, că dacă tot e festival studențesc măcar să se încheie într o notă de petrecere. Dar probabil vor mai exista și una sau două piese mai lente, pentru a vedea cum reacționează și publicul pentru început “, ne-a declarat Mihnea Vîlceanu despre apariția sa.

Mihnea Vîlceanu este un tânăr care a dovedit de-a lungul anilor că poate învinge și depăși orice greutate. A absolvit facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara ca șef de promoție și s-a făcut remarcat și la show-ul Vocea României., Este pasionat de muzică și a câștigat un premiu special în cadrul concursului Bega Music Festival, de anul trecut. În 2019, la sfârșitul lunii septembrie, Mihnea a participat la evenimentul „Atipic Beauty Timişoara”, scopul acestuia find acela de a schimba percepția asupra persoanelor cu dizabilități. Tot anul trecut, binecunoscuta formație Cargo a susținut un recital caritabil care și-a propus să strângă fonduri pentru Mihnea, iar în luna februarie a acestui an Mihnea a fost invitatul surpriză al primei ediții a TEDx Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.