Motociclete, țuică, gulyas și concerte la Pandemic Ride de la Gărâna

Motociclete, țuică, gulyas și concerte la Pandemic Ride de la Gărâna

0
DISTRIBUIȚI
Cristi Iakab va susține un concert în cadrul acestui eveniment

Musical Ranch-ul din Poiana Lupului, de la Gărâna, va găzdui la sfârșitul lunii august încă un eveniment, după ce, la început de august, s-au desfășurat acolo, în condițiile impuse de pandemie, festivalurile de folk și jazz, deja binecunoscute publicului.

Evenimentul intitulat ”C19 Pandemic Ride”, va avea loc în 28 și 29 august, se adresează iubitorilor de enduro și cai putere și este organizat de ”Lupo Touring”, ”La Scena” și ”Sus în sat”, în colaborare cu TRUST MC din Reșița.

Cele două zile vor fi pline de activități legate de motoare și se vor termina cu concerte susținute de Pragu’ de Sus și Cristi Iakab & The Road Band feat.


Dean Bowman. Pentru Enduro traseul este cu plecare din Gărâna până la Lindenfeld (satul părăsit) și retur, iar pentru Asphalt Ride acesta este Gărâna – Slatina Timiș – Caransebeș-Reșița – Gărâna.

Camparea este asigurată gratuit de către organizatori, în campingul de pe malul pârâului Grădiște, vis a vis de Restaurantul „La Scena”. Abonamentele costă 60 de lei pentru o persoană și 100 de lei pentru un cuplu (pentru ambele seri). În preț sunt incluse o țuică și gulașul.

Pentru a se păstra distanțarea socială, numarul de participanți este limitat la 400, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. La intrarea în Ranch-ul Muzical se va efectua triajul epidemiologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.