Muzică fabricată în Timișoara: Seian a lansat E.P.-ul Five is one

Muzică fabricată în Timișoara: Seian a lansat E.P.-ul Five is one

0
DISTRIBUIȚI

Scena muzicală timișoreană s-a îmbogățit cu apariția unui nou E.P. numit „Five is One“, care este totodată debutul artistului Seian. Pe numele său adevărat Seian Scorobete, artistul este cunoscut melomanilor ca fiind basistul formației The Different Class, iar acest proiect a văzut lumina zilei în 2019.

„Proiectul Seian a început după ce m-am hotărât, să îmi focusez atenția și pe piese electronice personale din nou, după o perioada de ani în care am lucrat ori doar pentru alte proiecte ca producător, compozitor, ori ca instrumentist. Cert este că simțeam nevoia și de un proiect în care pot să scot muzică relativ constant, iar faptul că e făcut sub numele personal simt că îmi dă un fel de impuls să reprezinte niște părți pe care poate nu le-aș putea exprima așa evident în alte colaborări.


Nu toate piesele pentru acest proiect vor fi 100% electronice, mi-am propus să pot să scot fără inhibiții mai multe genuri – chiar daca sunt similare sau nu estetic, amprenta mea stilistică probabil că va fi evidentă. Unele care vor fi lansate în viitor au început și rămas acustice. Țința este să nu fie sau să devină unidimensional proiectul. Îmi place să pot dezvolta idei muzicale din universul meu intern, nealterate și să fac tot ce ține de compus, înregistrat, productie, mixat și masterizat. De partea grafică se ocupă tatăl meu, Aurelian Scorobete. Din punct de vedere al mesajului, caut să inspir lumea în a căuta frumusețe și în detalii legate de sound design, layere de sunete, chestii care pe mine mă inspiră în alte piese și e oarecum marea mea obsesie, să ajung la un soundscape cât mai interesant pe lângă o piesă care spune ceva”, spune artistul despre nașterea acestui proiect.

E.P.-ul Five is One cuprinde șapte piese cu un fir narativ distinct iar pe viitor artistul care -și descrie sound-ul ca fiind „un amestec de electronică, alternativ, ambient, indie și psychedelic “ plănuiește să lanseze și un album.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.