Nicolae Robu, de la câini la oameni: „Unii latră toată ziua probabil...

Nicolae Robu, de la câini la oameni: „Unii latră toată ziua probabil din complexul pe care-l au simţindu-se slabi”

8
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut o nouă ieşire la adresa celora căruia nu-i sunt pe plac. În videoconferinţa de astăzi primarul Timişoarei a trecut de la o discuţie legată de amenăjările dintr-un parc, la un atac în care compară comportamentul oamenilor cu cel al câinilor.

„Aţi văzut ce se întâmplă când unul mic este lângă unul mare. Cel mic se simte ameninţat şi devine el agresiv, latră, se zbate şi trebuie să le asigurăm şi acestor animale frumoase condiţii de a se simţi şi ele bine şi stăpânii lor lângă ele. Acest comportament al celor slabi faţă de cei puternici văd că e valabil şi la scară umană, vedem că aici unii latră toată ziua probabil din complexul pe care-l au simţindu-se slabi”, a spus Nicolae Robu.

În aceeaşi conferinţă online, primarul Timişoarei s-a arătat deranjat de o amendă primită de la Curtea de Conturi, pentru care a dat vina pe cei de la Direcţia de Urbanism. „Se pare că Robu deranjează pe foarte multă lume.


Deranjează nu numai aici în Timişoara. Deranjează şi prin alte cercuri. De ce? Pentru că nu e şantajabil, manipulabil, de către nimeni, eu îmi am drumul meu, poziţia mea, fermă, curată, ultracinsistă! Ca să-i mai irit pe hateri cu formularea aceasta. Şi de aceea sunt atât de vocal, pentru că nu mi-e frică de nimeni. Nu fac ilegalităţi, sunt trup şi suflet dedicat cetăţenilor mei… Aşa cum trup şi suflet am fost dedicat Universității Politehnica din Timişoara, nu e întâmplător că oamenii m-au votat de patru ori prorector, de două ori rector, o dată preşedinte al Senatului şi o dată preşedinte de onoare al Senatului…”, a adăugat Robu.

„Mai şi sufăr, dar sunt puternic, vorbesc din propria experienţă pentru că sunt un om puternic. Am capacitatea de a îndura…Nu mă doboară nimeni”, a mai concluzionat edilul-şef.

8 COMENTARII

  1. robulake nesantajabilul, carat de mercedesul gonoaielor. bai, lake, tu vorbesti de caini mici si mari, dar ia hai sa discutam si despre ce facem cand un rahat de om corupt are o functie publica. ce facem cu acel om? vezi ca atunci cand vine vremea sa se actioneze, nu va latra nimeni

  2. Latri ca un caine. Si se pare ca ne intelegi perfect pe noi ceilalti. De manjit cu mita esti manjit ca altfel nu te adulmecau toti interlopii. Ai si tu un final ca nu esti sfant.

  3. Ultracinstit zici???Dar ce faci cu firmele de partid care capuseaza bugetul primariei? Dar cu oameni de partid care capuseaza patrimoniul Primariei…la directia Patrimoniu ai doua exemple? Ca ai transformat Timisoara cu oameni tai de la Urbanism într-un balci arhitectural, autorizati date dupa ureche ce faci? Ca nu exista Justitie pentru tine si n” exemple de politicieni ca tine aia iarasi stim, ca nu om fi toti la fel de prosti in tara asta!

  4. Gogule tu nici nu ști ce mic de vii atât de îngust ești și chestia ce zici tu acuma a zis o și Năstase acum un secol, deci istoria se repeta Gogule. Așa că tinete sănătos pt pușcărie că vei avea nevoie de contre puternice.
    Hai pa Gogule și dacă justiția ar vedem ce trebuie de mult văzut tu Gogule erai istorie de mult.

  5. redactia, va rog sa postati vreo copie a unei amenzi primite de primar si platita din banii lui( ITM, Curte Conturi etc), sa vada cetateanul daca nu sunt EU de fapt cel ce suport amenda pentru prostiile lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.