Noua melodie a proiectului Reșița Rocks anunță albumul de debut, „Născuți din...

Noua melodie a proiectului Reșița Rocks anunță albumul de debut, „Născuți din foc“

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul de sprijinire a scenei rock din Banat inițiat în 2016 sub numele de Reșița Rocks a lansat recent un nou single care poartă numele de „The Only One“.

„Este o piesă lansată sub formă de single digital și lyric video (o premieră pentru noi!). Piesa a fost interpretată în original de Screaming Heads, care sunt și la ora actuală cei mai cunoscuți reprezentanți ai rockului reșițean. În componența Alecu Lörincz (voce), Flavius Suciu (chitară, voce), Toni Dijmarescu (chitară), Lucian «Dio» Adam (bass) și Cătălin Gavrilă (tobe), au activat între 1994 și 1997, și între 2006 și 2012, timp în care au lansat patru albume și au împărțit scena cu nume mari ale rockului românesc.


La această melodie am colaborat cu Rocco, solistul trupei Rock n Ghena – una dintre cele mai longevive și valoroase trupe de hardcore din România”, au transmis inițiatorii acestui proiect.

Toni Dijmărescu, Adrian Niţulescu şi Flavius Suciu au pus bazele Reșița Rocks care își propune să readucă în actualitate melodii din istoria trupelor din Banat, îmbrăcate în haine noi și interpretate alături de colaboratori diverși.  În data de 4 septembrie, Reșița Rocks va lansa alături de Loud Rage Music (pe CD) si Universal Music România (format digital) albumul „Născuți din foc”, un material care cuprinde 11 piese și care are un artwork deosebit, realizat de artistul Radu Damian (Goodbye To Gravity, White Walls, Bucium, Călin Pop).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.