O nouă culme a narcisimului – Nicolae Robu, sondaj pe Facebook despre...

O nouă culme a narcisimului – Nicolae Robu, sondaj pe Facebook despre dl. Nicolae Robu

2
DISTRIBUIȚI

Liberalul Nicolae Robu, deși plecat în concediu nu are liniște și, după ce s-a autovictimizat în dosarul DNA în care a fost trimis în judecată, astăzi a pus un sondaj pe Facebook despre… primarul Nicolae Robu. Nu este prima dată când edilul Timișoarei pune întrebări despre propria persoană, dar a reușit să atingă o nouă culme a narcisismului prin modul cum le-a formulat.

În stilul său, Nicolae Robu a început prin a se victimiza, susținând că ”am parte de 8 ani de calomnii zilnice, cum nu cred că a mai avut parte cineva. Mi s-a creat, de către oameni care de fapt nu mă cunosc și nici n-au nici cel mai mic interes să mă cunoască, întrucât cunoscându-mă, cu toată ticăloșia lor, ar putea avea anumite rețineri în a spune orice despre mine, cum o fac sau, poate, în străfundul ființei lor, chiar anumite remușcări!”.

”Eu vă asigur, stimați timișoreni, pe dv, cei mulți și drepți, că sunt cu totul alfel decât sunt prezentat de presa tonomat, aservită grupurilor de interese.


DAR, OM SUNT ȘI, PRIN URMARE, IMPERFECT, CA TOT CE EXISTĂ PE LUMEA ASTA! Dornic să-mi corectez acele defecte ce pot fi corectate, respectiv să nu alimentez percepții negative la adresa mea prin diverse scăpări”, a scris Robu.

După ce i-a întrebat pe internauți ce le place și ce nu la Nicolae Robu, acesta a întrebat ”Cu calitățile și defectele sale, cu capacitatea de a face, de a fi om al faptelor, nu al vorbelor, reflectată în schimbarea în bine radicală a orașului prin multiplele realizări incontestabile, venite după ani la fel de prodigioși în care a schimbat radical în bine, din postura de Rector, Universitatea Politehnica, l-ați vota pe dl Nicolae Robu pt un nou mandat de Primar?”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.