Omul de afaceri Valentin Armașu, candidatul PER la șefia Consiliului Județean Caraș...

Omul de afaceri Valentin Armașu, candidatul PER la șefia Consiliului Județean Caraș Severin, audiat la DNA Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

 

Celebrul om de afaceri Valentin Armașu a fost citat, astăzi, la sediul DNA Timișoara. Întrebat de ce a fost chemat și dacă a venit tot în calitate de denunțător sau de suspect, Armașu a răspuns că ”m-a rugat domnul Hurduzeu (președintele Consiliului Județean Caraș Severin, n.a.) dacă știu ceva să mă duc să spun. Și o să mă duc să spun.


Nu știu în ce calitate. Mi-a spus domnul Hurduzeu că dacă știu ceva să spun  ebine să spun. O să vedem dacă e bine să spun. O să  spun adevărul până la capăt. Da, mă duc cu documente. Este ceva din trecutul de acum”.

Valentin Armașu este cel care l-a denunțat pe Ionesie Ghiorghioni, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș Severin la DNA, acesta fiind prins cu șpaga în birou, după ce a fost ridicat de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală. Ulterior, Armașu a recunoscut acuzațiile procurorilor anti-mafia. Valentin Armașu a intrat în politică fiind acum președintele filialei Caraș Severin a Partidului Ecologist Român și candidatul pentru funcția de președinte al consiliului județean din partea aceluiași partid. Acesta a declarat că ”intrarea mea în politică este pentru politicienii vechi cea mai grea lovitură!”.

Conform primelor informații, Valentin Armașu este anchetat într-un dosar legat de fapte de corupție în legătură cu o serie de contracte publice. Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.