Petrecere cu hore și dedicații la Giarmata, pentru lansarea unui candidat la...

Petrecere cu hore și dedicații la Giarmata, pentru lansarea unui candidat la primărie

0
DISTRIBUIȚI

Conform celor mai recente reglementări, niciun eveniment privat, chiar și în aer liber, nu poate avea mai mult de 50 de participanți, iar desfășurarea evenimentului trebuie să respecte regulile de distanțare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Totuși, aseară, în apropiere de Giarmata, petrecăreții au ignorat prevederile, prinzându-se în horă.

Conform stiridetimisoara.ro, petrecerea ar fi fost organizată pentru lansarea candidatului PNL în cursa pentru Primăria Giarmata, Marcel Deac Iancău, acesta fiind subiectul a numeroase dedicații în timpul evenimentului.

Puțin după miezul nopții, poliția a ajuns la locul petrecerii, „cheful” încheindu-se odată cu apariția oamenilor legii.


Conform sursei citate, onul de afaceri Marcel Deac Iancău, care este și liderul filialei locale a PNL, susține că este la mare, și nu știe nimic despre petrecere.

„Azi-noapte, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la o locație din Giarmata a avut loc o petrecere în aer liber, fără respectarea prevederilor legale, la care a participat un număr mare de persoane. În urma verificărilor efectuate, organizatorul de 46 de ani a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei conform Legii 55 din 2020”, au transmis cei de la IPJ, conform stiridetimisoara.ro, care precizează că, potrivit unor informații neoficiale, amenda ar fi fost dată chiar pe numele candidatului plecat la mare, care are și el 46 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.