Pop de Timișoara: Silvia Stoiana a lansat o nouă melodie, care va...

Pop de Timișoara: Silvia Stoiana a lansat o nouă melodie, care va fi inclusă pe albumul ei de debut

0
DISTRIBUIȚI

Silvia Stoiana a lansat o nouă piesă care se va regăsi pe albumul ei de debut, melodia „Ține-mă de mână“ continuând seria melodiilor pop cu mesaj optimist lansate de studenta Facultății de Muzică și Teatru din orașul nostru.

„Am scris această piesă sensibilă din dorința de a încuraja cuplurile să nu renunțe atât de ușor, unul la celălalt, întrucât, indiferent de împrejurare, ploaie sau soare, rece sau cald, bine sau rău, ideea e să treacă peste orice obstacol ținându-se de mână! Dragostea învinge si are ultimul cuvânt! «Ține-mă de mână!» in fiecare zi, în fiecare clipă, în orice situație, in orice vreme …doar împreună putem reuși“, a spus artista.

În acest an Silvia Stoiana a lansat piesa „Capu’ Sus!“, care a avut parte de un feedback pozitiv din partea fanilor, iar albumul ei de debut este realizat în cadrul studioului DSPro din Timișoara, sub îndrumarea inginerului de sunet Attila Lukinich.

„Momentan am lansat trei piese și am o altă melodie în lucru.


Sunt tare bucuroasă să colaborez cu Atilla Lukinich și pregătesc albumul de debut, care va avea probabil zece piese“, spune Silvia Stoiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.