PRESSALERT LIVE reîncepe în această seară de la ora 20,00. Cine este...

PRESSALERT LIVE reîncepe în această seară de la ora 20,00. Cine este invitat

1
DISTRIBUIȚI

Primul talk show online din Timișoara, PRESSALERT LIVE, revine după o pauză neașteptată provocată de criza de coronavirus.

”Tot ce s-a întâmplat începând cu luna martie ne-a dat planurile peste cap.


Am decis că este momentul să reluăm dezbaterile de la PRESSALERT LIVE. S-au întâmplat foarte multe lucruri în perioada în care emisiunea a fost oprită. Despre toate acestea și despre multe alte lucruri noi vom discuta în acest sezon care sper să nu mai ia pauze din motive sanitare. Vă promit că vor fi dezvăluiri explozive și întrebări fără ocolișuri, așa cum v-ați obișnuit”, a declarat jurnalistul Dragoș Boța, realizatorul emisiunii.

Ediția din această seară îl are ca invitat pe Horațiu Rada, fostul președinte al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, care a demisionat după scandalul declanșat de Nicolae Robu care a vrut modificarea statutului pentru a controla asociația. Emisiunea începe de la ora 20,00 și va fi găzduită de studiourile on.set din Timișoara. Emisiunea va putea fi urmărită pe pressalert.ro, pe aplicație sau pe Facebook, de luni până joi.

1 COMENTARIU

  1. Bine ati revenit!
    Din pacate orasul este invadat de probleme pe care doar Dvs aveti curajul sa le puneti sub lupa printr-un jurnalism de calitate – multumim pentru tenacitate, perseverenta si profesionalism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.