Primarul Robu se plânge că DNA i-a pus sechestru pe cele două...

Primarul Robu se plânge că DNA i-a pus sechestru pe cele două apartamente

10
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-657426487">

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continuă se se victimizeze în postările sale de pe Facebook după ce a fost trimis în judecată de DNA în dosarul vânzărilor ilegale a imobilelor în baza Legii 112/1995.

”Fiind prea mare nedreptatea care mi se face de niște ticăloși fără Dumnezeu”, liderul PNL Timiș a susținut, din nou, că nu are legătură cu vânzările de case către clanurile țigănești, ci cu cele ”două maghernițe” pe care ”nici pe acestea nu eu le-am vândut, ci o comisie din care eu n-am făcut parte și sunt pomenit nu pt “foloase necuvenite” pt mine -NIMENI ÎN AFARĂ DE JURNALIȘTI ȘI ADVERSARI POLITICI FĂRĂ DUMNEZEU NU MĂ ACUZĂ DE AȘA CEVA, CITIȚI RECHIZITORIUL, ÎNCĂ O DATĂ VĂ ROG!-, ci de “foloase necuvenite” pt amărâții care le-au cumpărat -două familii cazuri sociale-, care, se pretinde în rechizitoriu, că ar fi plătit prea puțin pt ele”.

Primarul Robu a anunțat că din cauza vânzării celor două locuințe ” evaluate strigător la cer la 60.000 euro (!!!), eu m-am trezit cu sechestru pus pe cele două apartamente pe care le dețin, unul cu 4 camere, în care locuiesc și altul cu 3 camere pe care îl am închiriat”.  Mesajul se încheie cu o nouă auto-victimizare, liberalul susținând că ”ORICE OM CU UN MINIM SIMȚ AL DREPTĂȚII, INDIFERENT DACĂ MĂ AGREEAZĂ PE MINE SAU NU, CRED CĂ SIMTE NEDREPTATEA LA CARE SUNT SUPUS DE TREI ANI, CU HĂRȚUIREA ȘI ÎMPROȘCAREA CU NOROI ÎN SPAȚIUL PUBLIC!”.

10 COMENTARII

  1. mai taci, robulake, in pm. asta va continua sa tot dea declaratii si din puscarie. va rog, presa, odata ce e plecat din primarie, sa nu mai postati NIMIC din ce spune limbricul asta penibil

  2. Robu poate se plânge că DNA trebuia să pună sechestru pe toată averea dinastiei Robu și implicit pe milioane de euro pe care copii primarul ii investesc în imobiliare.
    Proveniența milioanelor de euro a familiei Robu nu este de interes DNA?????
    Noi cetățeni suntem revoltați și indignați deoarece DNA nu ii confisca toate milioane de euro familie Robu dobândite ilegal?????
    Oare de ce nu verifica DNA toată averea familie Robu???????
    De unde au copii primarului milioane de euro să construiască vile și cartiere de blocuri???????

  3. corect, primatule. este o nedreptate faptul ca justitia, pe langa faptul ca iti ascunde dosarele, o mai si lungeste de atata timp. din ziua 1 trebuia sa zbori din primarie direct la puscarie, urangutanule

  4. Clanul Robu când va fi luat de mascați?????
    DNA de ce nu vrea să vadă sutele de ilegalități făcute de oameni lui Robu din primărie și poate s ar impune chiar și arestarea lor pt deja toți în frunte cu Robu prezintă un real pericol social atât pt cetățeni cât și pt patrimoniu orașului.

    • Urbanismul lui Robu e putred de ilegalități (ex. Horticultura, Mănuşarul), aceleași persoane de mulți ani care ar trebui dovedite pentru ilegalitățile comise.

  5. Si AlCapone a fost luat luat pentru ceva mic, nu pentru pacatele lui adevarate, ci pentru evaziune fiscala cica. De aia nici nu conteaza cum, de ce-ul exista chiar daca nu poate fi dovedit. Bune si maghernitele alea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.