Propunere surpriză pentru Adrian Orza după retragerea din cursa pentru Primăria Timișoara....

Propunere surpriză pentru Adrian Orza după retragerea din cursa pentru Primăria Timișoara. Pe ce listă s-ar putea regăsi

0
DISTRIBUIȚI

Mișcare surpriză pe scena politică locală – după ce Adrian Orza a anunțat, în urmă cu câteva zile, că se retrage din cursa pentru Primăria Timișoara, a primit o propunere surpriză.


Marius Craina, candidatul Pro România, pentru funcția de primar al Timișoarei, i-a propus lui Orza să vină alături de el ”pe o poziție onorantă, conform meritelor dumnealui, pe lista de consilieri locali”.

Propunerea a fost motivată prin ” experiența uriașă pe care a acumulat-o în calitate de viceprimar și consilier local, profesionalismul și implicarea permanentă în rezolvarea tuturor problemelor legate de orașul nostru, consider că trebuie să facem tot ceea ce ține de noi ca oamenii de valoare, cu experiență în diverse domenii de activitate, și care au demonstrat competență, pe parcursul activității lor, să ocupe funcții și poziții prin care își pot pune calitățile în valoare”.

După câteva ore, aseară, Adrian Orza a reacționat pe pagina sa de Facebook și i-a transmis lui Craina că ”pot cu siguranța să îi spun că mă voi gândi cu seriozitate la gestul dumnealui – probabil fără precedent într-o lume politică plină de falii fără sens”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.