PSD Timiș a depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Județean Timiș și Primăria...

PSD Timiș a depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a depus astăzi candidaturile pentru alegerile locale. La Consiliul Județean, alături de Călin Dobra s-au aflat, pe lângă Voichița Lăzureanu, candidata PSD la Primăria Timișoara, sau Alfred Simonis, șeful filialei, și aliații din PPUSL, inclusiv europarlamentarul Maria Grapini.

„Am depus candidatura atât la președinția Consiliului Județean, dar și pentru echipa de consilieri județeni. E și colega mea, Voichița (Lăzureanu – n.r.), care va fi viitorul primar al municipiului Timișoara, care va depune candidatura mai târziu. Succes Voichița! Avem echipa câștigătoare la consiliul județean, prin prisma activității și experienței timp de aproximativ patru ani de zile.


Din ianuarie 2017 am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean”, a spus Călin Dobra pe treptele Palatului Administrativ.

Iată lista propusă de PSD pentru CJT:

1. Călin Dobra
2. Mihai Ritivoiu
3. Aura Danielescu
4. Dan Idolu
5. Sabin Bociu
6. Ioan Sorincău
7. Petru Andea
8. Alexandru Iovescu
9. Nicu Bădina
10. Liliana Matei
11. Dejan Plavosin
12. Marius Gavrilaş
13. Andra Buduran
14. Gabriel Itvoreanu
15. Raoul Sabin Gordean (PPUSL)
16. Roxana Mănăsia.

„Alaiul” PSD s-a mutat apoi la Primăria Timișoara, unde Voichița Lăzureanu și-a depus dosarul de candidatură. „Am făcut primul pas spre câștigarea Primăriei Timișoara, și împreună cu întreaga echipă suntem foarte determinați să facem bine Timișoara, să fim alegerea sănătoasă pentru Timișoara, să readucem Timișoara la numele adevărat de Mica Vienă, cu tot ce înseamnă asta. Să fie un oraș cu un nivel de trai înalt, cu servicii de calitate, un oraș pentru confortul și siguranța cetățeanului, un oraș prietenos cu mediul. Ne dorim creșterea calității vieții timișorenilor, și doar împreună, în echipă, putem reuși. Voi fi un primar al tuturor timișorenilor, voi asculta vocea tuturor timișorenilor și voi face totul doar în favoarea timișorenilor”, a declarat Voichița Lăzureanu în fața Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.