PSD Timiș, mesaj siropos la întoarcerea fostului premier: ”De fapt Sorin Grindeanu...

PSD Timiș, mesaj siropos la întoarcerea fostului premier: ”De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată”

1
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, întoarcerea oficială a fostului premier Sorin Grindeanu în partid și susținerea acestuia de către filială pentru a ocupa funcția de președinte executiv la congresul din 22 august. În stilul scrisorilor de adeziune din vremuri de mult apuse, pesediștii au anunțat că ”Sorin Grindeanu s-a întors azi ACASĂ! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiș, colegii, prietenii, susținătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician și ca lider, cei lângă care a devenit premierul României și un social-democrat respectat și apreciat”.

Sorin Grindeanu a participat la Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș, organizat online și le-a transmis colegilor de partid că ”voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș.


Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra și în Voichița Lăzureanu, care știu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât și în toți ceilalți candidați. Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, conform comunicatului de presă.

După ce fostul premier a transmis ”un mesaj de unitate, de încredere, de forță”, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis a afirmat că ”este prima dată când cineva din Timiș candidează cu șanse clare la o funcție atât de importantă la nivel național. Prin Sorin avem certitudinea că Bucureștiul va înțelege că în Banat și Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul și să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi așa”.

Pesediștii au susținut că ”reintrarea în bătălia politică a lui Sorin Grindeanu este semnul clar că PSD Timiș vine cu ”artileria grea” în aceste alegeri locale. Este felul nostru de a le arăta oamenilor din Timiș că abordăm cu seriozitate acest scrutin și că vom munci cu toată seriozitatea să câștigăm”.

1 COMENTARIU

  1. O stat cocoțat pe o funcție și a încasat mai bine de 10.000 lei net pe luna , pus politic de Dragnea k sa se scape de el și acuma coboară din corcodus și vrea la parlamentare și în funcție în PSD.
    Oameni buni dar alții tineri nu mai sunt în PSD tot el tot el îl ducem k și pe Ponta și pe Tăriceanu de 20 de ani tot ei. Și nu au făcut nimik bun ptr tara asta numai cu gura pe la televizor.
    Vrem alte fete alte caractere.
    Sa rămână simblu membru sau sa se ducă la Gugulani de unde a venit sa candideze la primărie sa facă ceva bun acolo în zona. (Spre exemplu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.