Purtătorul de cuvânt al PSD, ieșire de bădăran: „O să primească o...

Purtătorul de cuvânt al PSD, ieșire de bădăran: „O să primească o p… în c… toți” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a avut o ieșire nervoasă vineri, la începutul conferinței de presă, nemulțumit că jurnaliștii nu au venit, ei fiind afară pentru declarații la finalul CEX. „O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu, neștiind că microfoanele erau pornite, a transmis Hotnews.

La finalul Comitetului Național Executiv al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a mers în sala de presă să susțină o conferință de presă, însă jurnaliștii erau afară pentru declarații de la liderii partidului.


Romașcanu, care este și senator de Buzău, s-a înfuriat și a avut o reacție nervoasă la adresa ziariștilor, neștiind că microfoanele sunt pornite.

„E un pic jignitor. Adică ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune nimic, ce faci, nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a replicat, râzând: „Nici aia, poate le place”, iar Romașcanu a răspuns: „S-ar putea, da”.

Ulterior, acesta a postat un mesaj pe Facebook în care susține că își cere scuze „dacă a existat o ieșire nepotrivită”, iar Marcel Ciolacu a anunțat că Lucian Romașcanu nu mai este purtătorul de cuvânt al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.