Razie de proporții în Timișoara și localitățile limitrofe. Amenzi de peste...

Razie de proporții în Timișoara și localitățile limitrofe. Amenzi de peste 65.000 lei în doar câteva ore

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii timişeni au organizat, azi noapte razii în Timișoara și comunele limitrofe. Aceștia au acționat împreună cu polițiștii locali, jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cu sprijinul reprezentanților din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și a reprezentanților din cadrul Primăriei Timișoara.

”Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc, precum și pentru verificarea respectării prevederilor în contextul Legii 55/2020 atât pe domeniul public cât și în incinta societăților comerciale”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Au fost verificate 527 de autovehicule, legitimate 1204 de persoane și 181 de societăți comerciale controlate.


În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 191 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 65.590 de lei. Au fost constate 10 infracțiuni. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere și au retras 7 de certificate de înmatriculare.

1 COMENTARIU

  1. Alta e prioritatea! Ne dorim un control mai consecvent impotriva vitezomanilor cu motociclete si masini galagioase. Nu mai avem liniste de acesti primitiv care nicaieri in Europa nu si-ar permit sa polueze fonic atit de multa timp fara sa simta asprimea legii si a fortelor de ordine. atita lume si familii n-au linistea nici ziua nici noaptea. Politia e ori incompetenta ori nepasatoare. In ambele cazuri nu isi merita in atare conditii salariile, platite de cetatenii urbei, din taxele si impozitele dupa multa munca si efort, nu plimbat prin masini ca politai indolenti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.