Revolta liberalilor din Sacoșu Turcesc: ”Domnilor, Alin Popoviciu, Alin Nica, Nicolae Robu...

Revolta liberalilor din Sacoșu Turcesc: ”Domnilor, Alin Popoviciu, Alin Nica, Nicolae Robu – o mare dezamăgire. Clar, nu votați PNL!”

3
DISTRIBUIȚI

O nouă filială a PNL din Timiș se revoltă împotriva deciziei conducerii județene de a susține la funcția de primar un fost pedelist care în 2014 a trecut la PSD, ultima oară fiind ales pe listele social-democraților. Filiala PNL Sacoșu Turcesc s-a revoltat când a aflat că actualul primar PSD Adrian Koller o să fie candidatul lor.

”PNL Timiș – o mare minciună și o mare rușine. Viitorul nostru este compromis. Ce ați «realizat» prin acceptarea «distinsului» Koller? Cum să acceptați un primar care a avut zero realizări de-a lungul celor 20 de ani în funcție? Un primar care mai mult a mințit decât a spus adevărul, un primar cu dosare penale? Domnilor, Alin Popoviciu, Alin Nica, Nicolae Robu – o mare dezamăgire.


Clar, nu votați PNL!”, au scris cei de la PNL Sacoșu Turcesc pe Facebook. Decizia conducerii județene a venit în contextul în care liberalii din Sacoșu Turcesc au purtat discuții cu filiala USR pentru a susține un candidat care să-l învingă pe Koller.

Secretarul general al PNL Timiș, Alin Popoviciu,  fost coleg în PD-L cu Koller, a recunoscut, într-o declarație pentru expressdebanat.ro, că l-a ”racolat” recent pe primar. „A fost racolat acum, recent, nu de mult. Situația este în felul următor. La Sacoșu-Turcesc noi am avut mai multe discuții cu organizația de acolo și ei nu s-au înțeles asupra unui candidat. Noi am și făcut un sondaj acolo, le-am arătat care este situația și le-am spus că trebuie să găsească un candidat pe care să îl accepte toți și dacă se poate inclusiv o alianță locală cu USR acolo ar fi foarte bine. Ei au început să se certe între ei, de la o tabără au devenit două și la un moment dat erau trei tabere. Noi am avut discuții și cu Koller pentru că a fost în PDL. El a fost supărat pentru că nu a fost ajutat și am încercat să îl aducem înapoi. El este un om de dreapta. Eu am o relație bună cu el, este un om serios. Are și 70% în sondaje”,  a explicat Popoviciu.

3 COMENTARII

  1. Cata vrajeala pe domnul Popoviciu…asa ati lucrat si la Dumbravita si la domnul ” care este la mare” de la Giarmata unde stim bine ca i-ati numit doar pentru interesele voastre personale.PNL Timis este tot mai aproape de o rusine si se va vedea la vot cat faceti astfel de „combinati”, „racolari” pentru interesele personale.

  2. Ce sa mai faci cu smecherul de Koler care intenționat la scos din joc pe concurentul lui din PNL și ia luat locul cu tupeu și nesimțire la maxim împreună cu gașca de liberari Popovici etc.
    Forțat a întrat în PNL. Rușine Koler și la toată satra de PNL care te au băgat forțat în PNL.
    Tu Koler nu mai ai încredere în consăteni k nu ai nici o realizare. Te ți numai de funcții și migrezi de la un partid la altul PDL, PSD, și acuma PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.