Ripensia a mai oficializat două transferuri. Cosmin Petruescu îl cunoaştea deja bine...

Ripensia a mai oficializat două transferuri. Cosmin Petruescu îl cunoaştea deja bine pe unul dintre ei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a înregimentat doi dintre jucătorii verificaţi şi în ultimul amical după ce a avut ieri prezentarea oficială pentru noul sezon. Ultimele adiţii sunt fundaşul Adrian Neacşu şi mijlocaşul Mihai Ene, ultimul, fost elev al lui Cosmin Petruescu şi la ASU Poli. Ambii au semnat pe o perioadă generoasă de timp: trei sezoane!

Neacşu (21 ani, foto stânga) a fost împrumutat de Rapid la Foresta Suceava în prima parte a anului, fundaşul central promovase în B cu giuleştenii şi a mai jucat la Sportul Snagov.


Ripensia avea mare nevoie de încă un stopper după plecările din această vară, dar şi situaţia medicală incertă a sârbului Nenad Lalic. De altfel, „Conferenţiarul” i-a mai testat pe această poziţie pe Tenlep (Lugoj) şi Fridrich (Carani) în ultimele zile.

M. Ene (21 ani, foto dreapta)) e un mijlocaş central ofensiv, fost internaţional de juniori crescut de Viitorul. A mai fost jucătorul celor de la Petrolul, ASU Poli şi ultima dată Astra – jucând pentru echipa secundă a giurgiuvenilor din Liga 3. Petruescu îl cunoaşte bine pe jucător din perioada sa pe banca alb-violeţilor.

„Ripi” i-a mai luat în această vară pe Lalic, Sokovic şi Coulibaly. Jucători prezentaţi alături de restul colegilor ieri seară. La acelaşi eveniment a fost anunţat un parteneriat intre roş-galbeni şi Juventus Colterm, club axat pe creşterea de copii şi juniori. Tot ieri, preşedintele Dumitru Mihu (foto centru) susţinea că FRF va schimba situaţia in care se regăsesc şi ripensiştii, cu 11 partide in deplasare, din sursele noastre insă acest lucru nu se va intâmpla şi programul iniţial rămâne aşa cum a fost tras la sorţi lunea.

Ripensia debutează sâmbătă in noul sezon, la Severin, pe terenul lui FC U Craiova, meci televizat de la ora 15.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.