Ripensia şi-a luat revanşa în faţa Lipovei. Cosmin Petruescu are un nou...

Ripensia şi-a luat revanşa în faţa Lipovei. Cosmin Petruescu are un nou marcator, dar şi mai puţine soluţii pe postul de fundaş stânga

0
DISTRIBUIȚI

„Ripi” are până acum un bilanţ destul de bun în testele verii. Singura formaţie care i-a învins pe roş-galbeni, divizionara C Şoimii Lipova, a fost învinsă astăzi de Ripensia în „returul” de la Sânnicolau Mic. Timişorenii s-au impus cu 4-1 iar două dintre reuşitele oaspeţilor i-au aparţinut sârbului Nemanja Sokovic.

După 2-3 pe „Electrica”, roş-galbenii s-au revanşat în cartierul arădean Sânnicolau Mic, locaţia jocului 2 cu Şoimii. În minutul 18 Sokovic a deschis scorul din pasa lui Popovici. Gazdele au egalat prin penalty-ul transformat de Prună (min. 30), dar la pauză tot „Ripi” a fost în avantaj, căci sârbul Sokovic a recidivat în minutul 32 iar şapte minute mai târziu a înscris şi Alex Popovici. Acesta din urmă a realizat la rândul său „dubla”, punctând în minutul 54 după o acţiune personală, în care a driblat şi portarul.

„Meciurile cu Lipova au generează multe goluri, mă bucur că de această dată golurile au fost în poarta adversă. Păcat de golul primit, în urma unei tranziţii negative, la o fază fixă. Nu suntem la capacitate maximă din niciun punct de vedere.


Mai avem timp. Sperăm să reglăm micile probleme care sunt de pus la punct. Una peste alta mă bucură pofta de joc a băieţilor, câştigăm în plan fizic, prospeţime fizică. Astăzi consider că am făcut un joc bun, am mai avut câteva situaţii bune de a marca şi consider că e o victorie meritată şi muncită”, a declarat la final „principalul” ripensiştilor, Cosmin Petruescu.

Ripensia: Dobre (46, Păduraru) – A. Macrițchii (78, Burdeţ), Țieranu (78, Stoi), Lalić, Gladun (78, Maric) – V. Macrițchii, T. Călin, Urvanțev (46, Neagu) – Popovici (70, Golda), Soković (46, Vasluian), Tudorache (46, Sârbu).

„Conferenţiarul” pare să fi rezolvat problema vârfului, Nemanja Sokovic (24 ani) pare să fie soluţia potrivită pentru atac şi urmează foarte probabil să semneze un contract cu „Ripi”. „Sokovic e un atacant de careu, genul de profil pe care-l dorim, la fel cum este şi Denis Golda, mă bucur că a înscris de două ori. E genul de atacant cu talie… are şi o deplasare destul de bună. Rămâne de văzut dacă şi din punct de vedere financiar, contractual, ajungem la o înţelegere cu el”, a specificat Petruescu.

În schimb, roş-galbenii au probleme cu postul de fundaş stânga, zonă din care a plecat Caius Lungu, în timp ce Benea s-a accidentat iar Alex Vasilescu (ex-Pandurii), testat, nu a rămas la echipă. Pe aceată poziţie a început azi juniorul Gladun. „Lucrăm şi la partea de transferuri. Încercăm să acoperim posturile deficitare. Mă bucur că avem jucători polivalenţi, a fost rândul lui Gladun azi să joace pe un post pe care nu e familiarizat, s-a achitat bine de sarcini, e un băiat inteligent…”, a adăugat tehnicianul lui „Ripi”.

Ripensia a înregistrat până acum trei victorii, o remiză şi o înfrângere în jocurile amicale din această vară: 2-2 cu FCU Craiova (L2), 2-3 şi 4-1 cu Lipova (L3), 3-2 cu UVT (L4) şi 1-0 cu Reşiţa (L2). Următorul amical al roş-galbenilor va fi sâmbătă, 22 august, de la ora 18, cu Pandurii Tg. Jiu, pe „Electrica”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.