Primarul Robu confirmă că este „jupânul” exceptării zonei centrale a Timișoarei de...

Primarul Robu confirmă că este „jupânul” exceptării zonei centrale a Timișoarei de la obligativitatea purtării măștii. Cu ce argument a venit

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-81272863">
Foto: Constantin Duma

După ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că zona centrală a Timișoarei, una dintre cele mai aglomerate din județ, a fost exceptată de la decizia obligatorie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș de purtare a măștii în spații deschise după intervenția administrației Robu, primarul a reacționat cu o postare pe contul său de Facebook.

Nicolae Robu a anunțat că „îmi asum că, așa cum a apărut în presă, eu sunt cel ce a cerut exceptarea de la obligativitatea purtării măștii a zonei centrale de promenadă a orașului (formată din Piața Victoriei și Centrul Istoric), pe motiv că, în această zonă, chiar dacă e prezentă multă lume, oamenii sunt în mișcare și se respectă distanțarea socială, ea neputând fi considerată SPAȚIU DESCHIS AGLOMERAT! Am făcut-o în contextul în care nu este cunoscut niciun caz de îmbolnăvire la plimbare prin Piața Victoriei sau Centrul Istoric!”.

În cazul închiderii teraselor la ora 23,00, Nicolae Robu a preluat poziția președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care s-a abținut de la vot pe motiv că nu există nicio justificare pentru această oră de închidere, pe motiv că a fost dezinformat.

„Citind textele naționale, am constatat că am fost indus în eroare, de la nivel național doar propunându-se asta, nu dispunându-se! Prin urmare, voi cere revenirea asupra deciziei de astăzi și lăsarea lucrurilor în Timișoara așa cum au fost! PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIUN CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE A CUIVA LA VREO TERASĂ DIN TIMIȘOARA DUPĂ ORA 23.00, CUM NU EXISTĂ NICI ÎNAINTE DE ORA 23.00! Cu respectarea exigențelor logice, eficiente, oamenii trebuie să aibă posibilitatea să se relaxeze, să empatizeze, să socializeze -doar omul este ființă socială și nu cred că își propune cineva să o transforme!-, nu să stea închiși în casă CÂND NU E CAZUL; când a fost cazul, am stat!!!”, a susținut Robu.

3 COMENTARII

  1. va rog sa aveti in vedere si targurile din judetul timis unde nu este mai aglomerat decat in centrul timisorii si unde merg comercianti cu forme legale care comercializeaza produse noi si platesc taxe la stat si care au avut activitatea inchisa 4 luni va tot bateti cu caramida in piept in media ca vreti sa sprijiniti afacerile mici dar se pare ca realitatea e cu totul alta.va rugam sa analizati serios aceasta situatie pentru ca aceste mici srl-uri si pfa datorita acestei situatii vor deveni falimentare si in imposibilitate de a mai plati taxe si impozite la stat ca sa nu mai vorbin de supavietuirea familiei care traieste dintr-o astfel de activitate.

    • pe stat il doare fix la p*la de supravietuirea familiei, conteaza doar banii sa intre la bugetul de furat, ATAT

  2. Nu cumva pentru ca pe acolo iti plimbi tu hoitul, jigodie penala? La fel poti spune si despre orice alt loc, ca nu exista dovezi. Ruie mobu si ruie politicii romanesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.