Robu, lobby pentru migrația primarilor PSD către PNL: Își dau seama...

Robu, lobby pentru migrația primarilor PSD către PNL: Își dau seama că nu pot face pentru cetățeni ce doresc să facă pentru că au greșit când s-au orientat spre un anumit partid

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, a făcut și astăzi o nouă pledoarie pentru atragerea foștilor primari PSD în partid, înainte de alegerile locale.  ”Eu n-am încurajat migrația. Și în timpul mandatului nu cred că este corect să se plece de la un partid la altul. Ești ales sub stindardul unui partid, înseamnă că acolo s-au regăsit în prezentarea ta în fața cetățenilor și meritele tale și meritele partidului. Și cred că trebuie să mergi la capăt sub același stindard.


Nu știu cum e mai bine pentru schimbarea partidului la un nou început. În viață se întâmplă ca oamenii să constate că nu ies lucrurile așa cum s-au așteptat și nu știu cât de grav este să plece cineva de la un partid la altul. Dacă pleacă din oportunism, dacă pleacă pe un loc unde să se simtă în următorii ani mai călduț, dar fără niciun atașament, nicio implicare sufletească, e condamnabil. Dar atunci când anumiți primari, care nu fac politică, ei ajung mai mult conjunctural la un partid sau altul și fac administrație din postura de primar, nu intră în jocul politic, nu aruncă cu noroi, dar își dau seama că nu pot face pentru cetățeni ce doresc să facă pentru că au greșit când s-au orientat spre un anumit partid. Și dacă aceștia doresc să se regăsească în alt partid, nu cred că e atât de grav”, a susținut Robu, cu câteva ore înainte de venirea liderului PNL, Ludovic Orban, la Timișoara.

Șeful liberalilor timișeni a susținut că ”dacă e un lucru rău, să se legifereze că e ilegală această migrare. Eu cred că când se începe un nou mandat se produce o dezlegare. Cred că e prea mult să se facă un legământ pe viață”.  Robu a explicat că ” ii primim pe cei care nu au împroșcat cu noroi în PNL, pe cei care au făcut administrație nu politică, pe cei care sunt apreciați de comunitățile lor. Cu plusurile și minusurile pe care le au”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.