Schimbări în lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Timiș. A dispărut Alin...

Schimbări în lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Timiș. A dispărut Alin Nica, dar rămân Alin Popoviciu și Călin Roman

2
DISTRIBUIȚI

alin nica robu

PNL Timiș a depus astăzi lista cu candidați pentru Consiliul Județean Timiș. Surpriza este dispariția lui Alin Nica de pe prima poziție a listei, primarul din Dudeștii Noi rămânând în cursă doar pentru președinția instituției.

„Îmi face o deosebită bucurie să depunem astăzi aici lista echipei câștigătoare pentru Timiș. Sunt convins că cetățenii județului Timiș vor vota acei oameni, acea echipă puternică,care poate să schimbe județul nostru și să-l ducă la nivelul pe care ni-l dorim, acela să fie un județ cu adevărat european”, a spus Alin Nica.

De pe listă lipsește unul dintre veteranii liberali din Banat, Viorel Coifan, dar rămân Alin Popoviciu și Călin Roman.


„S-a creat puțină vâlvă, că așa este tradiția locului, și când spun locului nu mă refer numai la Timișoara, ci la țara noastră. Se face agitație fără temei, mai ales în context electoral. Nu e nimic de contestat, s-a respectat statutul, s-au respectat procedurile”, a spus Nicolae Robu, șeful PNL Timiș.

Iată lista depusă astăzi de PNL Timiș la Palatul Administrativ:

1. Ciprian Bogdan
2. Alin Popoviciu
3. Nicolae Bitea
4. Cosmin Costa
5. Alexandru Proteasa
6. Mihai Anghel
7. Lucian Blaga
8. Dan Sarmeş
9. Cosmin Buboi
10. Marius Hiticaş
11. Călin Roman
12. Liviu Cocean
13. Mihaela Calescu
14. Marin Popescu
15. Mihăiţă Bojin
16. Ciprian Trocan
17. Andrei Coteţiu
18. Ioan Lazăr
19. Sorina Ciurlea
20. Nicuşor Fuicu
21. Eugen Grigoroiu
22. Iosif Nicoara
23. Elena Samoilă
24. Patriciu Ruşeţ
25. Sorin Cociobea
26. Laurenţiu Timiş
27. Ioan Delvai
28. Adrian Colhon
29. Balint Petrescu
30. Gabriel Cruciat
31. Cătălin Pânzaru
32. Mihai Agache
33. Lucreţia Sitariu
34. Adrian Jurchiţa
35. Dumitru Prohab
36. Gigel Prisecaru
37. Codruţ Corjescu
38. Octavian Dot
39. Giorgiana Vasile
40. Paul Gaspar
41. Simona Muresan
42. Nicoleta Paun
43. Dragos Cretu
44. Livia Ciolac
45. Vinu Giumancă

2 COMENTARII

  1. Lista PNL este facuta in asa fel incat Alin Nica sa piarda alegerile, manevra orchestrata de gasca de pe langa Robu ca sa nu piarda conducerea filialei pletosul, nr.3 – Alin Popoviciu – analfabet cu nenumarate dosare penale, afaceri ilegale cu ultra penala Elena Udrea, nr.4 Nicolae Bitea – nici o realizare in viata in afara de filmat golurile lui Robu si caratul gentii lui Popoviciu, nr.10 – Cosmin Buboi – examen de bac luat la 37 de ani, interlop cu afaceri murdare, nr.12 – Calin Roman – condamnat penal si inchis pt scandaluri cu clanul fratelui sau de la Deta, nr,17 – Ciprian Trocan – oltean de la Severin fara nici o realizare si cu un caracter mizerabil, a vindut pe toti cei ce l-au ajutat, nr.21 – Sorina Ciurlea – analfabeta care nu a stiut sa raspunda la intrebarea “Ce este liberalismul” cautati pe youtube clipul Politikix, nr.29 – Rodica Boancas – condamnata penal pentru delapidare de fonduri europene etc. Avem o sansa unica sa scapam de RObu si compania la alegerile astea, singura metoda este sa il votati pe Fritz si atunci Robu dispare din politica, sondajele arata ca Fritz este foarte aproape si ca sansele sunt foarte mari sa castige daca lumea se mobilizeaza la vot! Nu ratati sansa asta!

  2. Wtf? Rodica Boancas? Aia, intr-o tara civilizata statea minim 100 ani in puscarie. O fo primarita…a distrus un sat intreg. A fost la PSD…
    Nu ca votam PNL-ul…dar acum chiar imi este scarba de el…iar robu isi aduna elita de infractori in jurul lui. Ma rog, cine se aseamana se aduna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.