Șeful Direcției de Cultură Timiș, care i-a provocat crize de nervi primarului...

Șeful Direcției de Cultură Timiș, care i-a provocat crize de nervi primarului Robu, a fost detașat la Craiova: „Sper că mă voi întoarce într-un oraș fără acest primar toxic”

3
DISTRIBUIȚI

Sorin Vlad Predescu, încă șeful Direcției Județene pentru Cultură Timiș a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că va fi detașat la DJC Dolj. Mutarea vine după o perioadă în care acesta a fost în conflict deschis cu administrația condusă de Nicolae Robu, Direcția de Cultură reclamând ilegalitatea lucrărilor pentru o parte dintre trotuarele reabilitate în zona centrală a Timișoarei.

Sorin Predescu își începe mesajul de pe rețeaua de socializare că nu este prima oară când trece printr-o astfel de situație.


„Acum șase ani mi-a fost revocată detașarea de două luni ca director executiv al DJC Dolj, doar ca să fiu detașat mai apoi la DJC Neamț pentru încă patru luni. Un abuz administrativ marca PSD-UDMR care încerca să mă determine să demisionez. Dădeam prea multe amenzi, respectam legea, vorbeam prea liber”, a scris șeful DJC Timiș.

„Azi noapte am văzut în presă și apoi mi s-a confirmat că voi fi din nou detașat la DJC Dolj. De data asta de către guvernarea PNL, la fel de dependentă de voința baronilor locali. Este evident de unde vine presiunea de a fi îndepărtat, primarul Robu declarând public că se va ocupa să îi schimbe din funcții pe toți cei care l-au amendat vreodată. E un fel de gîndire magică credința că dacă dispare un funcționar dispar și faptele pentru care este inculpată primăria Timișoara. Nicolae Robu a pierdut toate procesele cu DJC Timiș și a fost împiedicat să își pună în aplicare viziunea distructivă asupra patrimoniului. Nu a reușit și nu va reuși să distrugă Podul Episcopal, să construiască aberații arhitecturale în zona istorică, să tranforme Timișoara istorică după chipul și asemănarea lui. Nu este orașul lui, ci este orașul nostru, iar misiunea DJC Timiș este de a apăra patrimoniul și nu sensibilitățile psihice ale unui primar vremelnic și incompetent. N-am primit încă ordinul de detașare, probabil îl voi primi, mă voi duce la Craiova, mă voi întoarce. Sper că mă voi întoarce într-un oraș fără acest primar toxic, într-un oraș cu speranță în viitorul pe care îl merită”, mai spune mesajul lui Sorin Predescu.

3 COMENTARII

  1. Alooooo DNA chiar așa, de ce dracu nu luați acest primar legat de lumea interlopă și îl lăsați să îi distrugă pe oameni de bună credință?????
    Poate vine și ziua dreptății și a judecății?????
    Acest primar cap de lume interlopă care distruge orașul.

  2. Daca timisorenii doresc sa traiasca intr-un oras care, in urma „dezvoltarii in forta”, devine tot mai caraghios si mai ridicol, cu un aer tot mai irespirabil pe zi ce trece, sa mearga sa voteze ipochimenul care, pe langa alte abuzuri si ilegalitati, nu se multumeste sa distruga spatiile verzi, zona de patrimoniu arhitectural ci a ajuns sa joace sah cu directorii de institutii, pentru a putea continua nestingherit sa conduca orasul dupa bunul plac, fara sa dea socoteala nimanui si fara sa raspunda in fata legii. Acceptati, fiti supusi si umili, si votati-l!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.