Sirieni care încercau să treacă ilegal din România în Ungaria, pe câmp,...

Sirieni care încercau să treacă ilegal din România în Ungaria, pe câmp, prinși de polițiștii de frontieră. În grup se aflau și trei minori

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vârşand, judeţul Arad, au depistat noaptea trecută doisprezece cetăţeni din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

„În data de 09.08.2020, în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, judeţul Arad, au depistat, la aproximativ 1.000 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, douăsprezece persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă”, a transmis Poliția de Frontieră

Cei doisprezece cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cele douăsprezece persoane sunt cetăţeni din Siria, nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani şi trei minori, cu vârste cuprinse între 12 si 16 ani.


La cercetări aceştia au declarat că doreau să ajungă în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.