Spitalul Județean din Arad, inclus în Programul de Boli Cardiovasculare. Ce proceduri...

Spitalul Județean din Arad, inclus în Programul de Boli Cardiovasculare. Ce proceduri medicale noi se vor putea realiza

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost inclus în Programul Național de Boli Cardiovasculare, astfel că aici se vor putea realiza proceduri medicale pentru care, până acum, cetățenii apelau la alte centre medicale din țară.

„Includerea în acest program înseamnă că dispozitivele medicale și materialele sanitare necesare unor intervenții cardiovasculare – specifice tratamentului pacienților cu boli cardiovasculare, vor fi finanțate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Arad.


Este vorba despre proceduri de dilatare percutană a stenozelor arteriale – prin montarea de stent la nivelul arterelor coronare, la nivelul arterelor membrelor inferioare, superioare și la carotide respectiv procedura de implantare de defibrilatoare interne”, anunță, joi, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost acceptat în acest program după ce a îndeplinit criteriile de eligibilitate referitoare la diferite proceduri medicale.

„Am primit vești bune în ceea ce privește Compartimentul de Cardiologie Intervențională, deoarece la un an de la înființarea acestuia, spitalul nostru a fost cuprins în Programul Național de Boli Cardiovasculare, program care presupune finanțarea unor proceduri medicale, esențiale pentru o mare parte a pacienților cu boli cardiovasculare”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.