Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara a cumpărat servicii de promovare a imaginii...

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara a cumpărat servicii de promovare a imaginii după ce a cerut donații de la populație

4
DISTRIBUIȚI

Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul, a beneficiat de o mediatizare continuă la nivel local și național în ultimele luni, însă instituția a semnat totuși, recent, un contract pentru „servicii de promovare a imaginii” după ce a cerut în repetate rânduri donații. Contractul în valoare de 15.000 de lei a fost atribuit pe 30 iulie firmei Four Media SRL, unde unul dintre acționari este un jurnalist din Timișoara, a dezvăluit stiripesurse.ro. 

„Într-adevăr am semnat un contract cu Ovidiu Vărădeanu, pe care-l știu de mult timp.


Este vorba de un proiect comunitar. La șase luni de la pandemie, vreau să fac cunoscut ce se întâmplă în spatele zidurilor spitalului, cine sunt oamenii care luptă în fiecare zi, vreau ca spitalul să aibă cont de Instagram, de Facebook. Este vorba de 15.000 de lei în șase luni”, a declarat dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babeș”, pentru PRESSALERT.ro.

Cristian Oancea a fost promovat în funcția de director interimar al unității medicale de colegul său de partid, ministrul Sănătății Nelu Tătaru, după expirarea mandatului Voichiței Lăzureanu, medicul care acum a devenit candidatul PSD pentru Primăria Timișoara.

4 COMENTARII

  1. D.director spune negru pe alb că îl cunoaște pe destinatarul sumei de bani. Nu prea e ok neapărat .
    Cândva masoneria funcționa în regimuri absolutiste si promova idei progresiste. Azi ideile progresiste pot fi exprimate liber si camuflajul servește la circulația banilor.

  2. Doar la comunisti mai vedeai ceva similar de grețos.
    Sau poate il plateste pe jurnalist sa spuna ce el mu poate: ca Robu e un ticalos iresponsabil imcrajand haosul contaminarii in oras prin atitudinea sa de relaxare la petrecaretilor la terase. Deja de peste 5 saptamani. La fel cum a facut si Trump ori Borus Johnson. Doar o infectie cu Covid îi mai poate opri nebunia asta de oportunism electoral fara margini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.